Origami zo: Winter muts

Bij mijn laatste kerstkaart wilde ik een origami winter muts gebruiken, hier had ik alleen nog geen instructie video van. Dus daarom is er vandaag deze extra video.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Zoals voor de meeste van mijn origami vouwwerkjes ging ik ook bij deze weer aan de slag met cadeaupapier. (Inmiddels is de verzameling al een stukje uitgebreider dan toen.) En wanneer je de winter muts van een groot genoeg stuk (cadeau)papier zou vouwen, kun je hem zelf opzetten. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen.

De origami winter muts die ik in deze video maak is bedoelt om als versiering in een kerstboom te hangen. Dus die mag wel lekker opvallen, daarom heb ik op de onderrand van de muts nog glitter aangebracht. Om dit te doen plakte ik eerst dubbelzijdige tape op de rand, hier blijft de glitter vervolgens op plakken.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

En om de origami winter muts helemaal te maken is het natuurlijk leuk als er een pompon op de muts zit. Voor deze pompon ging ik aan de slag met the works all-in one tool van We R Memory Keepers.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Zou jij deze origami winter muts als versiering in de kerstboom hangen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.