Origami zo: Winterhandschoenen

Het begint weer kouder te worden, dus tijd voor het maken van een winterse DIY. En vandaag laat ik je zien hoe je deze leuke origami winterhandschoenen kunt vouwen. Zo kun je het in huis lekker gezellig winters decoreren.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Voor de winterhandschoenen in de video gebruikte ik cadeaupapier van 45 bij 45 cm. Hiervan maakte ik zowel de rechtse als de linkse handschoen. Je hebt per handschoen namelijk maar de helft van een vierkantvelpapier nodig. De winterhandschoenen in de video, hebben als ze af zijn een afmeting van 18 cm lange en 17 cm breed.

Door een kleiner stuk cadeaupapier te gebruiken kun je met de origami winterhandschoenen ook leuke winterse kaarten maken of kerstkaarten. En wat dacht je van snail mail in winters thema, die je mooi versiert met een paar van deze handschoenen.

Met een paar winterhandschoenen zou je ook een kerstboomhanger kunnen maken. Door bij een handschoen op de achterkant een stukje touw in een lus met dubbelzijdige tape vast de plakken. Op de rest van de winterhandschoen doe je ook dubbelzijdige tape en vervolgens plak je daar de andere handschoen dan bovenop. Zo maak je met een linkse en een rechtse winterhandschoen samen een leuke kerstboomhanger.

In welke kleur zou je de origami winterhandschoenen maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.