Pompon | The works all in one tool | We R Mermory Keepers

Vandaag niet 1 maar 2 extra video’s. En in deze video laat ik je zien hoe je een pompon kunt maken met the works all-in one tool van We R Memory Keepers. Er staat dus lekker veel leuke inspiratie voor jullie hier op mijn blog en op mijn YouTube-kanaal. Zo kun jij tijdens de kerstvakantie lekker creatief aan de slag gaan.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Voor het maken van deze pompon gebruikte ik bakkerstouw van de action en een stukje garen. Wel maakte ik een niet al te volle pompon, omdat ik deze in een envelop op de post wil kunnen doen. Wil jij wel een volle pompon dan hoef je alleen het touw veel vaker rond de buisjes te wikkelen.

Bij een eerdere blogpost maakte ik pompons met kartonnenmalletjes, maar in deze video laat ik dus zien hoe ik aan de slag ging met the works all-in one tool van We R Memory Keepers.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Door er meerdere te maken kun je er ook een mooie slinger van maken. Of je maakt zo kerstballen voor in de kerstboom, misschien veiliger als het de eerste kerst met een kitten is. Maar deze pompon heb ik op een origami winter muts gemaakt.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Ook maakte ik nog een paar kleine origami winter mutsjes met pompon. Een hiervan plakte ik op de kerstkaart “Baby it’s cold outside” en de andere stuurde ik samen met een paar origami winterhandschoenen met de kerstkaart mee. Zodat de ontvanger deze nog kan gebruiken bij het maken van snailmail.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Heb jij al eens pompons gemaakt?
En wat voor hulpmiddel gebruik jij hier dan voor?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.