Wat een week: Rustiger weekend

De week begon met een rustiger weekend en daarna was het gewoon weer druk. Met als afsluiting een zwaar weekend door het lang op blijven door het slotconcert van Rowwen Heze dat hier in de buurt was.

zondag-6-november-weeekoverzicht

Vorig weekend deed ik het even rustiger aan. Ik keek een aantal films en ondertussen deed ik op internet inspiratie op. Vanaf deze week tot kerst komt er namelijk bijna elke woensdag een kerstkaart online.

Maandag ging ik mijn wekelijkse Vitamine B12 injectie halen. Toen kwamen we nog vast te zitten in de lift. (Nou ja, vast zitten de liftdeur op de eerste verdieping ging niet open. Gelukkig op de begaande grond wel. Dus maar met de trap naar boven.) En dan weer echt aan de slag. Ik nam zelfs 3 video’s op. Dit was een beetje te veel dus ’s avonds deed ik niks meer als tv kijken.

Twee van de video’s monteerde ik dinsdag. Verder begon ik ’s avonds met het maken van de eerste kerstkaart.

Op woensdag sprak ik de tekst voor een video alvast in. Daarnaast maakte ik de kerstkaart af.

De tekst voor de tweede video sprak ik donderdag in. En ’s avonds onder het kijken van Expeditie Robinson verkleinde ik de foto’s voor het blog voor morgen.

Vrijdag begon ik alvast met tekst bij de foto’s te typen. Ondertussen ging ik af en toe naar buiten, omdat het slotconcert van Rowwen Heze bij ons in de buurt was en buiten kon je de muziek een beetje horen. Hierdoor ging ik laat naar bed en was om 12 uur ’s avonds nog gaan puzzelen terwijl er een film op stond.

De puzzel maakte ik op zaterdag af. Verder typte ik deze tekst en keek ik ondertussen weer een paar films.

Maar ik moet nog flink door werken om alle blogposts voor komende week af te krijgen. Terwijl ik eigenlijk gehoopt had dat ik vandaag al met de blogposts voor volgende week kon beginnen. Dus nog een hoop te doen deze week.

zondag-6-november-weeekoverzicht

De blogposts voor komende week staan trouwens in het teken van kerststerren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.