Smikkel blog: Snel pizza maken (4 harten)

Wil je zelf pizza maken, heb je niet zo veel tijd. Gebruik dan de nieuwe variant op bladerdeeg van Koopmans. Namelijk pizzadeeg uit de diepvries. (Inmiddels uit het assortiment, maar volgens Koopmans gaat het ook met bladerdeeg origineel.) Zo kun je zelf snel pizza maken.

Snel pizza maken 4 harten

De benodigdheden:
✧ Pizzadeeg blaadjes (even laten dooien.) Nu bladerdeeg origineel (Het pizzadeeg is uit het assortiment.)
✧ Saus (Heinz tomato frito)

Beleg naar keuzen. Bijvoorbeeld:
✧ Ui
✧ Prei
✧ Paprika
✧ Ananas
✧ Kaas

Verwarm de oven alvast voor op 200 graden.

Pizza maken.
Omdat de 4 pizzadeeg blaadjes (Van Koopmans uit de reeks van bladerdeeg uit de diepvries.) (Inmiddels geeft Koopmans de pizza tip bij bladerdeeg origineel, de andere is uit het assortiment.) niet heel op de bakplaat paste, heb ik er 2 midden door gedaan. 2 halve leg je dan langs elkaar onder 2 hele blaadjes pizzadeeg. De andere 2 halve leg je boven en onder tegen het midden van de andere blaadjes aan. (Door deze stap kun je pizza snel maken, je hoeft namelijk geen pizzadeeg te maken en uit te rollen.)

Snel pizza maken bodem

Beleggen.
Wanneer de pizzablaadje op een bakpapier op de bakplaat liggen kun je het beleg erop doen. Hier heeft iedereen zo zijn eigen voorkeur bij. Zo deed ik Heinz tomato frito als saus op de bodem. Verder nog ui, prei, paprika, ananas en als laatste er nog geraspte kaas overheen.

beleggen

Bakken.
Daarna bak je hem in 15 tot 20 minuten op 200 graden in de oven. Tot de (kaas op de) pizza mooi gekleurd is. Vervolgens haal je de pizza uit de oven en leg je hem op een bord om in 4 stukken te snijden. In dit geval 4 harten.

Snel pizza maken gebakken en gesneden

Zo heeft iedereen een stukje zelf gemaakte liefde (4 hartvormige pizzastukken.) op het bord liggen om op te smullen.

Snel pizza maken een van de vier harten

Door het pizzadeeg (Bladerdeeg origineel.) van Koopmans hoef je dit niet zelf te maken, daardoor kun je zelf snel pizza maken.

Waar beleg jij je pizza graag mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.