Snoepdoosje maken met Crafts & Co multi scoring board van Action

Het is bijna Valentijn en dan is het natuurlijk leuk om een cadeautje mooi in te pakken. En hoe leuk is dit snoepdoosje dan om een klein cadeautje of wat lekkers in cadeau te geven. In de video hieronder laat ik je zien hoe ook jij een snoepdoosje kunt maken met het Crafts &Co multi scoring board van Action.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Om dit leuke snoepdoosje te maken ging ik dus aan de slag met het Crafts & Co multi scoring board van Action.

Bij de punch maakte ik alleen nog een markering in het midden aan de notch kant. Op deze manier is de punch nog veel gemakkelijker te gebruiken. Door deze markering kan ik namelijk aan de bovenkant van de punch zien waar het midden van de notch punch is en kan ik het papier hier heel gemakkelijk op goed leggen.

 

Voor het maken van dit snoepdoosje ging ik aan de slag met een papierblok van craft sensations. Daaruit koos ik het roze papier met kleine witte hartjes erop. Want roze en hartjes passen natuurlijk allebei heel goed bij Valentijn.

 

Naast Valentijn kun je een snoepdoosje ook zo gebruiken als leuk cadeaudoosje. Zo is het bijvoorbeeld ook leuk om op deze manier snoepjes met de post in een brievenbuspakketje/swap mee stuurt.

In de video hieronder laat ik je zien hoe je dit snoepdoosje zelf kunt maken met het Crafts & Co multi scoring board van Action.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Wanneer het snoepdoosje geplakt is, ziet het er zo uit. Dit vond ik zelf nog een beetje kaal, dus moest er nog iets van versiering bij. Dat kan natuurlijk op verschillende manieren, bijvoorbeeld door er nog ander papier op te plakken of mooie stickers te gebruiken. Zelf ging ik voor lintjes.

Het setje lintjes komt van Action en in ging voor de roze met witte hartjes. Eigenlijk dus hetzelfde patroon als het papier, alleen een beetje donkerder.

 

En met de lintjes erom is het snoepdoosje helemaal af. Het is natuurlijk wel slim eerst het cadeautje erin te doen en dan de lintjes te strikken.

Gebruik jij wel eens scoring boards of punches?
En zo ja, welke gebruik jij dan graag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.