SuzanCreatiefDivers bestaat 6 jaar! Update

Vandaag is er weer een mijlpaal bereikt, SuzanCreatiefDivers bestaat 6 jaar. Dit lijkt mijn een mooi moment voor een update.

Als eerste wil ik jullie natuurlijk heel erg bedanken, want voor jullie maak ik de DIY blogposts en YouTube video’s. En zonder jullie had ik nu geen 500 abonnees kunnen behalen. Laat mij dus ook zeker weten als je een leuk idee hebt voor een video of blogpost.

Sinds SuzanCreatiefDivers 5 jaar bestond is er trouwens een hoop gebeurd. Zo werd er net voordat SuzanCreatiefDivers 5 jaar bestond bij mijn vader kanker vastgesteld. Inmiddels wordt de kanker bij mijn vader met chemo tabletten stabiel gehouden. Wel iedere keer weer spannend als er weer een nieuwe scan gemaakt wordt.

Door die situatie probeerde ik thuis ook wat meer mee te helpen. Alleen bleek al snel dat ik het met mijn gezondheid (Vitamine B12 tekort.) niet vol hield. Dit gaf ik door bij mijn specialist en toen werd mijn dosering vitamine B12 injecties verhoogd van 2 keer per week naar iedere 72 uur. En dit is nog steeds zo. Wie had dat een paar jaar geleden gedacht, van bang zijn voor spuiten naar nu iedere 72 uur een injectie zetten. Het kost mij meestal ook nog best wat moeite om de spuit te zetten. Gemiddeld ben ik er z’n uur mee bezig: de spuit klaar maken, wc bezoekjes en daadwerkelijk de vitamine B12 injectie zetten. Soms lukt het ook in een half uur en heel soms ben ik er meer dan 2 uur mee bezig.

Verder lukt het mij maar met periodes om dingen te maken voor mijn blog en YouTube-kanaal SuzanCreatiefDivers. Voor een deel komt dit ook doordat ik tegenwoordig steeds vaker moeite heb met mij kunnen concentreren en het formuleren van teksten. Hierdoor heb ik zowel met kerst als dit voorjaar met overzichten gewerkt, om jullie zo toch inspiratie te geven met oudere DIY’s. En tussendoor kon ik dan af en toe een nieuwe DIY maken.

SuzanCreatiefDivers bestaat 6 jaar, daarom zou ik eigenlijk van de maand mei graag weer een feest maand maken. Met leuke nieuwe DIY’S en winacties, maar ik merk dat ik daar nu helaas de energie niet voor heb.

Dat komt trouwens ook doordat ik opnieuw een Wajong uitkering ga aanvragen. En dat kost mij heel veel energie. Deze keer krijg ik hier wel hulp bij van een onafhankelijke cliëntondersteuner. Hopelijk gaat het lukken om na 15 jaar chronisch ziek thuis te zitten eindelijk eens financieel onafhankelijk te kunnen zijn van mijn ouders. Want dat voelt wel raar dat zij alles voor mij moeten betalen, omdat ik thuis woon. En het geeft ook zekerheid voor de toekomst. Want nu met het ziek zijn van mijn vader dringt ook door dat mijn ouders er niet altijd zullen zijn.

Verder hadden we eind september nog een heel verdrietig moment, toen hebben we onze hond Bella moesten laten inslapen. En nu na meer dan een half jaar hier in de buurt zoeken, heb ik ook nog heel leuk nieuws om deze SuzanCreatiefDivers bestaat 6jaar update blogpost mee af te sluiten. Als het goed is krijgen we namelijk weer een blonde labrador PUPPY! Op Moederdag mogen we gaan kijken en dan kunnen we de puppy ook definitief bespreken. Vervolgens mag hij dan eind mei/begin juni naar ons verhuizen.

In het begin zal dit dan ook een hele drukke tijd zijn voor mij, waardoor de energie voor DIY’s maken dan beperkt is.

Maar lijkt het jullie leuk als ik in juni/juli blogposts maak over onze puppy?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.