Techniek: Tips & Tricks: Layered stamps Hartje

Bij de Action kocht ik pakketjes layered stamps. Hiervan laat ik vandaag de layered stamps hartje zien. De hartjes knipte ik na het stempelen uit en plakte ik met dubbelzijdige foamtape op kaartkarton. Vervolgens knipte ik het kaartkarton ruim uit. Zo ontstond er een mooi randje rond de layered stamps hartje.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

8x layered stamps Action.
Bij de Action vond ik deze pakketjes met layered clear stamps. Ik liet je eerder al de Flamingo, Cactus en Luchtballon zien. Vandaag laat ik je de layered stamps hartje zien.

Layered stamps Hartje

Buiten deze 4 pakketje kocht ik ook nog die van de roos. (Een blogpost en video hiervan volgt nog.) verder waren er nog 3 pakketjes: een camera, een veer en een vogelkooitje. Per pakketje kochten ze €0,99.

Papierlade als precision press stamping tool.
Omdat ik geen precision press stamping tool heb, zocht ik naar een andere manier om de verschillende lagen van de layered stamps mooi op elkaar te krijgen. Zo kwam ik uit bij een papierlade. Hier plak je dan je papier in een hoek met schilderstape vast. Vervolgens leg je dan de clear stamp met de stempelkant naar onderen op het papier. Daarna kun je je stempelblok langs deze hoek op je papier laten zakken en blijft de clear stamp zitten. Nadat je hier inkt op hebt gedaan laat je je stempelblok dan weer langs die hoek op het papier zakken. Zo komt de afdruk precies op de plaats waar je net je clear stamp neer had gelegd.

Dubbelzijdige foamtape.
Om de layered stamps hartjes nog mooier te maken, knipte ik deze uit. Vervolgens plakte ik deze met dubbelzijdige foamtape op een roze kaartkarton. Dit knipte wat ruimer uit, zodat er nog van het roze kaartkarton buiten het layered stamps hartje uit komt. Hiermee kun je vervolgens een mooi kaartje maken of je doet ze als goodie bij een snailmail.

Vind jij het dubbelzijdige foamtape ook een leuk effect geven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.