Techniek: Tips & Tricks: Layered stamps Roos

Deze keer het laatste layered stamps pakketje dat ik bij de Action kocht. In het pakketje zitten slechts de 3 kleuren inkt voor de roos en geen inkt voor de groene blaadjes. Bij het stempelen van deze layered stamps roos ging ik daarom aan de slag met acrylic verf van Amsterdam.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Pakketjes layered stamps Action.
Vandaag laat ik het laatste pakketje, de layered stamps roos (€0,99 per pakketje.) van de Action zien. Deze ga ik stempelen met acrylverf van Amsterdam.

layered stamps roos

Eerder liet ik al 4 andere pakketjes zien die ik ook kocht. Maar buiten de Flamingo, de Cactus, de Luchtballon, het Hartje en deze roos zijn er nog 3 pakketjes layered stamps. Namelijk een camera, een veer en een vogelkooitje.

Mooie laagjes met een papierlade.
Wanneer je net als mij geen precision press stamping tool hebt, kun met behulp van een papierlade toch de verschillende laagjes gemakkelijk mooi op elkaar stempelen.

Eerst plak je dan het papier waar je op wilt stempelen met schilderstape in een hoek van de papierlade vast. Daarna leg je de clear stamp met de stempelkant naar beneden op het papier waar je deze wilt hebben. Vervolgens laat je je stempelblok langs de hoek van de papierlade op het papier zakken en druk je dit even aan. Hierdoor blijft de clear stamp aan je stempelblok plakken en kun je er de inkt (Of deze keer in mijn geval verf.) op aan brengen. Daarna plaats je je stempelblok dan weer in de hoek van de papierlade en laat je deze weer op het papier zakken. Vervolgens druk je dit even aan en dan staat de afdruk op het papier.

De layered stamps roos met verf.
Bij de layered stamps roos stempel je niet alleen de roos in 3 kleuren, maar ook de blaadjes kun je in 3 kleuren stempelen. Voor de roos zitten er 3 tinten roze/rood inkt in het pakketje. Helaas zit er verder geen inkt in voor de blaadjes. Daarom ging ik stempelen met acrylic verf van Amsterdam. De verf depte ik met een sponsje op de clear stamps. Zo stempelde ik met verf deze mooie roos.

Ga jij nu ook eens uitproberen om met verf te stempelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.