Techniek: Tips & Tricks: Winactie snailmail preview

Gister liet ik al weten dat je ook deze week nog met de snailmail (verjaardag) winactie mee kunt doen. Vandaag de snailmail preview van wat je kunt winnen.

Snailmail winactie verlengt

De snailmail (verjaardag) winactie is dus verlengt tot en met 5 juni.

Een week geleden liet ik je zien hoe je zelf een brievenbus snailmail doosje kunt maken van een schoendoosdeksel.

Daarbij heb ik nog een tip.
Let er namelijk goed op dat je binnen de maten voor een brievenbuspakje blijft. De maten nog een keer maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm groot en 2 kg zwaar zijn. Vooral 3,2 cm is niet veel, zorg dus dat de buitenranden daar binnen blijven. (Zelf had ik afgelopen week mijn doosje even getest en die bleek net iets meer dan 3,2 cm te zijn bij de voor rand.) Ik heb deze dus nog weer los moeten halen en opnieuw dicht moeten maken alleen dan verder omgevouwen naar binnen. Nu past het snailmail doosje wel door de brievenbus.

Hier de snailmail preview.

Snailmail winactie preview

Wil jij de ontvanger van dit leuk gevuld snailmail doosje zijn?
Dat kan dit is wat je daar voor moet doen:

Post een van de foto’s uit deze blogpost of die van vorige week waar ik uitleg geef over het snailmail doosje op Facebook
Zet er een link bij naar deze winactie: https://www.suzancreatiefdivers.nl/techniek-tips-tricks-snailmail-doosje-winactie/

Wat je er verder voor tekst in zet mag je helemaal zelf weten. (Je kan mij bijvoorbeeld taggen in je post (@Suzancreatiefdivers.nl), maar dat is niet verplicht!) Maak er iets leuks van. (Ik zou het ook heel leuk vinden als je mijn Facebook pagina wilt liken.)

• Stuur een mail naar winactie@suzancreatiefdivers.nl met als onderwerp Snailmail. Zet daarin: de link naar jouw Facebook post (zorg wel dat deze post openbaar te zien is, dan kan ik hem ook zien!). Laat verder in de mail alvast je adres achter, dan is het een verrassing wanneer het snailmail doosje bij jouw op de deurmat valt. Als jij de winnaar bent. (Alle adressen die ik niet gebruik verwijder ik vanzelfsprekend weer gewoon. Ik doe er niets geks mee!)

Je kunt dus ook deze week nog mee doen. De snailmail (verjaardag) winactie is verlengt tot en met 5 juni.

Dit is nog mijn verjaardags traktatie.
Doe jij mee om kans te maken?

2 reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.