Washi tape veren

Dat je met washi tape veel leuke dingen kunt doen, weet je vast al. Vandaag laat ik je zien hoe je met washi tape veren kunt maken. In deze blogpost ga ik er in carnavals stijl maken. En op mijn YouTube-kanaal SuzanCreatiefDivers laat ik je zien dat je de washi tape veren in iedere kleur kunt maken. Het is maar net welke washi tape jij mooi vindt om een washi tape veer mee te maken.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Om washi tape veren te maken heb je als eerste namelijk washi tape nodig. Omdat het bijna carnaval is heb ik voor deze DIY gekozen van de kleuren rood, geel en groen. Verder heb je ijzerdraad nodig en een tang om het te knippen. Ook heb je nog een schaar nodig om de washi tape te knippen.

Als eerste knip je een stuk ijzerdraad af. Voor deze veer was dat een stuk van 26 centimeter. Dat vouw je dubbel en draai je op en in dit geval boog ik het ook een beetje om. Zo heb een stevig stuk zonder scherpe punt bovenaan. Vervolgens plak je de washi tape er overheen. Daarna draai het voorzichtig om en plak ook aan de andere kant er washi tape overheen.

Daarna knip je de vorm van de veer uit. En als laatste maak je nog allemaal schuine inknipjes naar het ijzerdraad toe. Hierdoor lijkt de washi tape veer nog echter.

Vervolgens ga je aan de zijkanten nog een beetje over de veer heen. Hierdoor liggen de ingeknipte strookjes niet meer allemaal plat, zo ziet de washi tape veer er nog mooier uit.

Op mijn YouTube-kanaal SuzanCreatiefDivers leg ik ook in een video uit hoe je washi tape veren kunt maken.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Wat zou jij met washi tape veren doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.