Wat een week: 1 jaar aan het bloggen

Afgelopen maandag was ik 1 jaar aan het bloggen. En dat moet gevierd worden, dus kwam er een winactie online. Daar kun je trouwens nog steeds aan mee doen. Verder kwam er een shoplog online en liet ik je een leuk cadeaudoosje zien.

1 jaar aan het bloggen

Op maandag was ik precies 1 jaar aan het bloggen en kwam de winactie SuzanCreatiefDivers.nl bestaat 1 jaar online. Hier kun je trouwens nog steeds aan mee doen, want de winactie loopt nog tot 22 mei 23:59. En op 23 mei maak ik dan de winnaars bekend.

Die dag ging ik verder met het monteren van het geluid bij de video voor vrijdag. (Dit was zondags niet meer gelukt. Toen ben ik met handletteren bezig geweest.) daarnaast typte ik de tekst voor de voice over van een video voor komende week. En ik plande de blogpost voor woensdag in.

Dinsdag sprak ik de voice over in. Vervolgens typte ik de tekst voor de blogpost die vrijdag online kwam. En ik typte de voice over voor een andere video van komende week. De komende week komen er dus ook 2 video’s online.

In de shoplog op woensdag kon je zien wat ik buiten de winactie nog voor mijzelf kocht.

Verder sprak ik op woensdag een voice over in. En monteerde ik de vorige voice over bij de video. Ook bewerkte ik de foto’s voor de blogpost die morgen online komt.

De voice over die ik woensdag insprak monteerde ik donderdag bij de video. Verder maakte ik foto’s voor een DIY voor komende week. En ik begon alvast met het typen van de tekst voor de blogpost van morgen.

Op vrijdag typte ik die tekst af en maakte ik een begin aan dit weekoverzicht. Ook kwam er een blogpost online met video hoe jezelf een leuk cadeaudoosje met vlindersluiting kunt maken.

Gisteren typte ik dit weekoverzicht af. Daarnaast typte ik tekst voor een blogpost van komende week. En verwerkte ik foto’s voor een andere blogpost. Hopelijk kan ik hier ook nog de tekst bij typen.

Anders ga ik dat vandaag doen. En ik de brievenbusdozen (of hopelijk 1) voor de winactie alvast decoreren.

Doe jij al mee aan de winactie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.