Wat een week: 10 kittens, toch verkopen?

Afgelopen week kwam ik er achter dat de 4de moederpoes 4 kittens had. In totaal hebben we er nu dus al 10. Hierdoor zij we aan het overwegen om de kittens ook dit jaar weer proberen te gaan verkopen. Verder was het voor mij al een best warme week. Na de fitness van dinsdag deed ik ook niet veel meer dan de katten en vooral de kittens verzorgen. En ’s middags zoveel mogelijk binnen blijven.

Afgelopen zondag was het niet gelukt om te filmen. Ik legde wel alles klaar, maar had het vervolgens niet meer lekker genoeg zitten om nog te gaan filmen. Dit komt ook een beetje doordat ik steeds langer bezig ben met de katten eten geven. En dan eigenlijk vooral de kittens die ik aan het leren ben om zelf te eten en drinken. Verder las ik wat tijdschriften en deed ik het rustig aan tot de katten en kittens weer eten moesten hebben.

Op maandag haalde ik mijn Vitamine B12 injectie. Verder ging ik even aan de slag in mijn bullet journal. Daarna ben ik even op de bank gaan liggen en heb ik 1 uurtje of zo lekker kunnen slapen. En toen ik ’s avonds de katten en kittens weer eten ging geven maakte ik net als in de ochtend ook foto’s van vlinders op bloemen.

Dinsdagochtend was ik eerst eigenlijk niet van plan om te gaan fitnessen. Maar toen ik op de buienradar zag dat het komende week waarschijnlijk nog warmer gaat worden, besloot ik om toch te gaan. Hiervoor ging ik nadat de katten en kittens eten hadden gehad even op de bank liggen. Vervolgens bleek de fitness voor mij toch heel zwaar te zijn, maar ik ben wel weer een keer geweest. Na het douche ben ik toen even op de bank gaan liggen om te rusten. En na het avondeten was het toen weer tijd om te kijken waar de kittens allemaal zitten om die bij te kunnen voeren.

Op woensdagochtend zag ik voor de eerste keer de kittens van de grijze moederpoes. (Allemaal grijs witte kittens.) Wel zaten ze bij een struik net  buiten ons erf waar ik niet bij kan.

Daarna heb ik de rest van de ochtend op de bank gelegen. Fitness van de dag ervoor was best veel geweest voor mijn lichaam. ’s Middags wilde de laptop niet opstarten. Toen die het eindelijk deed moest ik google chrome opnieuw instaleren, want ook weigerde het eerst te doen. Vervolgens zette ik een film aan en ging ik even aan de slag in mijn bullet journal. Na het avondeten was het weer tijd om de katten en de kittens waar ik bij kon eten te geven. Vervolgens heb ik nog weer een hele tijd op de bank gelegen. En tegen de tijd dat ik naar bed ging was het buiten eindelijk lekker wat de temperatuur betreft. Dus liep ik eerst nog een rondje buiten en maakte ik een foto van hoe licht het buiten nog was.

Donderdag was het weer tijd om mijn Vitamine B12 injectie te halen. Daarna zat een grijs witte kitten op stal en kon ik deze al best snel laten eten. Ik had verwacht dat de kitten schuwer zou zijn.

’s Middags deed ik inspiratie op voor nieuwe DIY’s. Ik had namelijk te veel last van mijn lichaam door de warmte om zelf aan de slag te kunnen. Voor het avondeten ruste ik nog even uit op de bank. Na het eten was het weer tijd om de katten eten te geven. Daarna ging ik even op de bank liggen en vervolgens was het ’s avonds buiten eindelijk weer lekkere temperatuur om wat rond te lopen. Wel was het nog best licht, zoals je op deze foto kunt zien.

Op vrijdag begon ik ook weer met de katten en kittens eten geven. Vervolgens deed ik het overdag rustig aan. Ik keek een film op Netflix. Want ’s avonds gingen we BBQ-en. Daarna weer de katten allemaal eten geven en toen nog even rustig op de bank zitten tv kijken. En net voor ik naar bed ging nog lekker buiten waar het gelukkig weer een stuk koeler was.

Gisterochtend gaf ik de katten en de kittens te eten. Vervolgens ging ik even op de bank liggen om bij te komen van de warmte buiten. ’s Middags begon ik aan dit weekoverzicht, terwijl ik via Netflix een serie aan had staan. Door het warme weer had ik warme, dikkere handen die pijn deden. Hierdoor typte ik niet zo veel en keek ik meer naar de serie. Uiteindelijk ging ik op de bank liggen. Na het avondeten maakte mijn broer en moeder de hokken schoon die we vorig jaar ook gebruikt hadden om de kittens in te houden tot ze verkocht zijn. Ondertussen gaf ik de katten en de kittens eten. Hierna had ik meer last van mijn lichaam door de warmte. Dus deed ik het rustig aan, waardoor ik dit weekoverzicht niet af kreeg. En voordat ik naar bed ging tapete ik de voeten van mijn broer nog in.

Vandaag was ik al vroeg een keer wakker, omdat bij mijn broer de tape niet helemaal goed was blijven zitten. Toen heb ik ook maar meteen even gegeten en ben ik terug naar bed gegaan. Vervolgens kon ik meteen de katten eten gaan geven toen ik weer opstond. Hier was ik net mee klaar op het moment dat er 2 kleine meisjes even kwamen spelen. ’s Middags kon ik dus pas aan de slag met dit week overzicht. Vervolgens kwam er bezoek. En na het avondeten was het weer tijd om de katten eten te geven. Even was het de bedoeling om een aantal kittens al vast te zetten, maar uiteindelijk leek mij dit toch niet zo slim om dat ’s avonds te doen. Daarna moest ik dit weekoverzicht nog afmaken, vandaar dat ik besloot om hem maar voor maandag in te plannen.

2 reacties:

 1. He hallo Suzan
  Je schrijft dat je overweegt om de kittens te verkopen??
  Hebben je kittens een stamboom, of is het een bijzonder ras??
  En zo ja wat gaan ze kosten??
  Groetjes Hanny

  1. Hey Hanny,
   De kittens hebben geen stamboom, het zijn namelijk boerderij katten.
   Wie de vaders van de kittens zijn is niet bekend.
   Voor de kittens wil ik €50,- per kitten hebben.
   Groetjes Suzan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.