SuzanCreatiefDivers

Wat een week: 100 Abonnees!!

Afgelopen week bereikte ik de 100 abonnees!! Alle geabonneerde bedankt daarvoor. Hopelijk volgen er nog vele meer. En hiermee heb ik al een van de doelen voor 2018 behaald. Verder ging ik fitnessen, daarna had ik een paar mindere dagen. Gelukkig is het nu lekker lente weer in het weekend. Ook maakte ik dit weekend nog een DIY.

Afgelopen maandag was het 2de paasdag, een zondag dus. Hierdoor kon ik niet mijn Vitamine B12 injectie halen. Wel ging ik aan de slag met het monteren van een DIY video. Verder las ik wat tijdschriften en ik maakte nog wat schetsen in mijn bullet journal.

Dinsdagochtend kon mijn Vitamine B12 injectie halen. Daarna bestelde ik een nieuwe externe harde schijf. Vervolgens ging ik fitnessen. Hier mocht ik niet het hele programma doen. Dit kwam doordat ik de week daarvoor er best veel van gemerkt had. Zeker in combinatie met het puin breken hier in de buurt dat nog wel een tijdje zal gaan duren. Daarna ging ik voor mijn steunzolen naar de winkel, dit was toch op de weg terug naar huis. En ’s avonds bereikte ik de 100 abonnees op mijn YouTube-kanaal.

Toch bleek woensdagochtend dat de fitness best wel weer zwaar was geweest. In mijn planning had ik hier al een beetje rekening mee gehouden. Dus ging ik verder met een video monteren. (Dat is niet zo intensief als een DIY filmen.) Maar ook het monteren van de video ging niet zo snel, ik deed er namelijk de hele dag over. Verder kwam de bestelde externe harde schijf al binnen en kreeg ik een mail van het B12 Institute. De verzekering gaat akkoord, ik hoef niet alleen voor mijn recept op en neer naar Rotterdam te reizen.

Ook donderdag was niet zo’n goede dag. Dat begon ’s nachts al toen ik moest eten, omdat ik mij niet lekker voelde. Gelukkig kon ik daarna weer lekker slapen. Alleen werd ik in de ochtend wakker door de trillingen en lawaai van de puinbreker. En helaas zijn ze hier in de buurt daar nog wel een tijdje mee bezig. (Deze hele berg moet sowieso nog door de puinbreker.)

Vervolgens werd ik door de doktersassistente gebeld of ik wat later kon komen. Dus ging ik eerst foto’s maken van de spulletjes die ik bij Wish besteld had. En daarna mijn Vitamine B12 injectie halen. ’s Middags keek ik wat op internet rond voor ideeën en ik mailde het B12 Institute terug dat het zeker fijn nieuws is dat de verzekering akkoord is. ’s Avonds had ik het nog steeds niet echt lekker zitten, dus ging ik op de bank liggen. En uiteindelijk met paracetamols naar bed.

Vrijdag ging het gelukkig weer een beetje. Wel deed ik het rustig aan. Zo ging ik aan de slag met op de pc de legenda voor mijn bullet journal. Verder maakte ik een opzetje voor dit weekoverzicht. En ’s avonds printte ik de legenda uit om in stukken te snijden en op te plakken in het systeem die ik al eerder voor de legenda’s vouwde.

Gisterenochtend was de rode kater er ineens weer na er een week niet geweest te zijn.

Wel waren er een paar andere poezen niet. Ondertussen dat ik die aan het roepen was maakte ik foto’s van de bloemetjes in het lekkere lentezonnetje.

Later op de dag was er toch nog 1 van de poezen die er niet waren wel komen kijken. Vervolgens ging ik verder met dit weekoverzicht, maar het lukte niet om deze af te krijgen. Dit kwam, omdat ik nog snel met een DIY aan de slag moest. En dat wilde ook nog niet meteen zo goed lukken. Uiteindelijk bestolen we het er ’s avonds bij te laten en de volgende dag er nog eens naar te kijken.

vanochtend plaatste ik eerst weer een bestelling bij Wish. Hopelijk komt een van de items op tijd voor de winactie die ik wil gaan doen. Daarna ging ik verder met de DIY en lukte deze gelukkig toch wel.

Toen wilde mijn broer naar een kameraad gaan, maar kwam weer naar binnen. Er lag namelijk een kat op de weg. Het was een van de poezen die gisteren niet thuis was gekomen om te eten. Deze hebben we toen begraven. Vervolgens heb ik dit weekoverzicht afgemaakt. Verder ga ik vanmiddag denk ik nog met mijn bullet journal aan de slag en vanavond tv kijken.

Mobiele versie afsluiten