Wat een week: 2 magic kaarten gemaakt

Afgelopen week maakte ik de 2 magic kaarten af. Verder belde ik om een afspraak bij de fysio te maken. Ook paste ik op een hondje. En ik begon met het maken van een planning. Ik heb namelijk allemaal leuke ideeën voor als mijn blog en YouTube-kanaal in mei 2 jaar bestaan.

Afgelopen zondag kregen we ’s middags bezoek, waardoor ik toch niet met de magic kaarten verder ging.

Op maandag haalde ik mijn Vitamine B12 injectie. Daarna belde ik naar de fysio om een afspraak te maken. Het is namelijk de bedoeling dat ik mijn lichaam langzaam aan weer meer kan ga belasten, zonder pijn als reactie. Vervolgens ging ik ’s middags weer verder met de 2 magic kaarten. Ondertussen kreeg ik weer meer last van mijn rechterhand. Toen mijn zus ’s avond thuis kwam zag ze een andere kat hier en dacht ze even dat het Noortje was. (Dat is een kat die al een paar jaar niet meer thuis is gekomen en al rond de 13 jaar was toen we hem voor het laatst zagen.) Het bleek alleen een vreemde kat te zijn. (De foto hieronder is van afgelopen vrijdag toen de kat er weer was.) En ’s avonds keek ik een film.

Dinsdagochtend ging ik naar de winkel voor sportschoenen en steunzolen. De sportschoenen moesten nog besteld worden. Daarna gingen we nog even de supermarkt in. Toen ik vervolgens weer thuis was deed ik het rustig aan. Ik keek films op de laptop en maakte voor mijzelf even een planning overzicht. Verder trainde ik mijn hand voorzichtig met een stressbal ook al deed mijn hand pijn. En ’s avond keek ik tv.

Vervolgens kreeg ik woensdag een herinneringsmail om op tijd mijn blog te verlengen. Dit deed ik ook meteen maar even, zodat ik het zeker niet zou vergeten. Daarna zocht ik opnieuw een afbeelding van Elsa. Maar nu in een stuk, zodat ik het kon uitknippen om te gebruiken. (Eerder had ik 3 afbeeldingen samen gevoegd, om na te tekenen en in te kleuren. Ik was er vorige week met de Olaf magic kaart er achter gekomen dat een geprinte afbeelding ook prima werkt.) Vervolgens ging ik weer verder met mijn planning overzicht. In mei bestaat dit blog en mijn YouTube-kanaal 2 jaar, hier heb ik verschillende leuke ideeën voor. En omdat voor elkaar te krijgen heb ik een goede planning nodig. Daarna keek ik nog tv en een stuk van een film op de laptop.

Op donderdag was het weer tijd voor mijn Vitamine B12 injectie. Daarna vroeg ik via een chat met postnl of er ook eisen zitten aan de vorm van een brievenbusdoosje. Gelukkig blijkt dit niet te zijn zolang je maar binnen de maximale maten van 26,5x38x3 cm blijft en onder de 2 kg is. Een origami diamantdoosje mag binnen deze maten dus gewoon als brievenbusdoosje verstuurd worden. Vervolgens ging ik weer even aan de slag met de 2 magic kaarten. En laat in de middag werd er een hondje gebracht waar ik tot in de avond op paste. En toen ze ’s avonds het hondje weer kwamen halen buurtten we nog even met de baasjes.

Vervolgens kwamen er op vrijdag weer verschillende pakketjes van Wish binnen. Waaronder een free gift met de mededeling dat ze in China nieuwjaar hadden en de fabriek dicht was, maar dat het bestelde product nog komt. Verder maakte ik de 2 magic kaarten af. Daarna typte ik dit weekoverzicht en ondertussen keek ik tv.

Gisteren zag ik dat mijn blog op facebook getagd was door Decotime, omdat ik producten van hun bij de Action gekocht had. Wel leuk om zo genoemd te worden. Verder las ik wat tijdschriften en kwam er in de ochtend weer een pakketje van Wish binnen. Ondertussen is nu de helft van mijn bestelling al netjes bezorgt. Daarna werd het tijd om een back up van de camera te maken. De geheugenkaart was namelijk vol en de komende week wil ik weer kunnen gaan filmen. Onder het kopiëren van de bestanden keek ik wat DIY video op YouTube. En ‘s avond maakte ik dit weekoverzicht af. Verder ga ik misschien nog even een cadeautje inpakken en een film kijken.

En vandaag hoop ik voor mij het planningsoverzicht af te kunnen maken. Als het maar geen te krappe planning wordt. Ik wil volgens mij namelijk nog best veel maken voor als mijn blog en YouTube-kanaal in mei 2 jaar bestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.