Wat een week: Aan de slag met back 2 school DIY’s

Afgelopen week ging ik aan de slag met back 2 school DIY’s. Dit viel nog niet mee, dus moest ik het ook af en toe rustig aan doen. En er kwamen weer mensen een kitten kopen.

Wat een week: Aan de slag met back 2 school DIY's

Maandag mochten de 2 zwarte kittens van een nest op stal overdag binnen. (Dit wissel ik voortaan iedere dag af de ene dag 2 zwarte kittens binnen de andere dag de 3 zwarte kittens met wit befje van een andere nest op stal.) Verder kon ik mijn vitamine B12 halen en ging aan de slag met washi tape die je zelf nog kunt inkleuren. Hier zal nog een blogpost over online komen.

Op dinsdag deed ik het wat rustiger aan. Wel filmde ik hoe ik mijn ingescheurde nagel repareerde. En ’s avonds keek ik een film terwijl ik lekker op de bank lag.

De dag erna was een niet zo’n goede dag voor mij. DIY’en zat er woensdag dus niet in. Wel testte ik of het beeld en geluid bij Skype op de laptop goed was. Verder typte ik een mailtje naar het B12 Institute voor een vervolg afspraak. En ’s avonds plaatste ik de kittens met nieuwe advertenties op marktplaats.

Donderdag ging ik aan de slag met back 2 school DIY. Tegen de avond kwamen er kopers voor de laatste met de fles groot gebrachte kittens. Nu hebben we alleen nog zwarte kittens. Deze mochten ’s avonds nog even in de keuken spelen.

Doordat er donderdags geen huisarts aanwezig was kreeg ik vrijdag pas de 2de vitamine B12 injectie van afgelopen week. Verder belde er weer iemand die komende week naar een kitten wil komen kijken. Vervolgens borstelde ik onze hond Bella, want die is echt aan het verharen. En ik maakte alvast een begin aan dit weekoverzicht.

Gisteren ging ik weer aan de slag met back 2 school DIY’s. Hiervoor ging ik verder met filmen en van de andere maakte ik foto’s. Overdag mochten de 3 zwarte kittens met wit befje binnen en ’s avonds liet ik de andere 2 zwarte kittens even in de keuken spelen. Daarna ging ik nog even verder met dit weekoverzicht.

Vandaag ga ik aan de slag met back 2 school DIY’s verwerken tot blogposts. Hiervoor moet ik foto’s uitzoeken en tekst bij typen en beeld materiaal tot video verwerken. Dit is zoveel werk dat ik daar de komende week mee verder kan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.