Wat een week: Acupunctuur en een feest

Afgelopen week ging ik weer naar de acupuncturist voor een Tuina behandeling met acupunctuur. Verder verzorgde ik de kittens en ging ik zaterdagavond naar een feest.

Op maandag haalde ik weer een Vitamine B12 injectie. ’s Middags had ik 1 uurtje op de bank gelegen. En ’s avonds nog met de kittens gespeeld.

Dinsdag deed ik het rustig aan en heb ik Gilmore Girls gekeken op netflix.

Ook op woensdag moest ik rusten, doordat het de hele dag regende voelde ik me niet zo lekker. ’s Avonds nog met de kittens gespeeld en Gilmore Girls gekeken.

Vervolgens op donderdag de 2de Vitamine B12 injectie halen. Daarna nog naar de acupuncturist voor een Tuina behandeling. Alleen mijn rug zat zo vast dat ik daarbij ook nog acupunctuur nodig had. En ’s avonds nog met 1 kitten van stal even in de keuken gezeten.

Vrijdags pakte ik een cadeautje in. Hiervoor paste ik het overhemd envelop met stropdas aan, zodat er een cadeautje in paste dat niet plat is.

Verder foto’s gemaakt van de kitten die nog hier blijft tot de nieuwe baasjes terug zijn van vakantie en stuurde ik deze door. ’s Avonds de 3 kittens die binnen zitten in de keuken laten spelen.

Gisteren begon ik aan dit weekoverzicht. Verder pakte ik voor mijn broer een cadeau in, want hij had ’s avonds ook een feest. Zelf ging ik naar een ander feest.

En vandaag heb ik gewoon niet gemerkt dat ik mijn wekker uitgezet had, zo sliep ik vandaag onbedoeld uit. (Had is schijnbaar nodig na het feest van gisteravond.) Verder typte ik nog dit weekoverzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.