Wat een week: Afwachten

Afgelopen week kreeg ik te horen dat de pijn in mijn hand normaal is en ik gewoon de genezing moet afwachten. Verder hadden we afgelopen week een blauwe maan. En ik deed weer een poging om een DIY te maken, maar dat lukte nog niet zo goed.

Op maandag paste ik nog 1 dag op een hondje. Verder belde ik naar het ziekenhuis om een afspraak te maken voor dinsdag om naar mijn rechterhand te laten kijken. Daarna belde ik ook de huisarts om de vitamine B12 injectie te verzetten. Dit was moeilijk, dus bleef de afspraak staan en we zouden bellen als we het niet konden halen. Vervolgens las ik wat tijdschriften en liet het oppas hondje een paar keer buiten. ’s Avonds keek ik nog een paar afleveringen van de Heartland serie. Ondertussen werd toen het hondje weer opgehaald.

Dinsdags moest ik vroeg op om naar het ziekenhuis te gaan. Hier kreeg ik van de specialist te horen dat mijn hand er goed en rustig uitzag. Hij zag dan ook geen reden om een nieuwe foto te maken. Zelfs de buddy loops hoefde ik niet meer te dragen. Ik moest gewoon afwachten het genezen van botfractuur duurt nu eenmaal 4 tot 6 weken. Daarna kon ik op tijd mijn vitamine B12 injectie halen. ’s Middags probeerde ik of ik verder kon met een video monteren, maar mijn hand deed zonder buddy loops evengoed pijn. Dus lukte het monteren niet echt. Vervolgens heb ik even op de bank gelegen tot ik onze hond en de katten eten ging geven. Daarna ging ik weer op de bank liggen tot we konden gaan eten. En ’s avonds keek ik serie.

Woensdagochtend bracht ik op de bank door. In de middag typte ik een opzetje voor een mail om naar de zorgverzekering te sturen. Onder het typen keek ik serie. Daarna ging ik even rusten op de bank. ’s Avonds keek ik weer een paar afleveringen van de serie Heartland. En ik maakte foto’s van de blauwe maan.

Op donderdag bestelde ik voor het eerst bij Wish. Nu maar afwachten wanneer het bij de post zit. Verder typte ik een opzet voor een mail naar het B12 institute. Voor het eten rusten ik even uit op de bank. ’s Avonds begon ik aan het weekoverzicht en ik zette wat ideeën voor mijn blog en YouTube-kanaal op een rijtje. Ondertussen had ik de serie Heartland aan staan. En net toen ik naar bed wilde gaan voelde ik mij niet zo lekker worden. Voor mij betekend dat meestal dat ik wat moet eten. (Niet altijd even handig, eten als je je niet lekker voelt.)

Doordat ik mijn eerste vitamine B12 injectie op dinsdag had was het vrijdag pas weer tijd voor de volgende vitamine B12 injectie. Daarna verstuurde ik een mailtje naar de zorgverzekering en een naar het B12 Institute. Vervolgens ging ik een paar uur op de bank liggen slapen, dat had ik namelijk heel hard nodig. Daarna bleek ik van het B12 Institute al reactie terug te hebben. Van de zorgverzekering had ik een automatisch antwoord dat ik binnen 3 werkdagen reactie krijg. En ’s avonds keek ik serie terwijl ik verder typte aan dit weekoverzicht.

Gisteren wisselde ik video monteren en typen voor dit weekoverzicht met elkaar af, terwijl ik een serie aan had staan. Ik moest wel afwisselen, omdat mijn rechterhand nog steeds snel pijn doet als ik met de muis aan het werk ben. Het ging dan ook allemaal niet zo snel dan gehoopt. En ’s avonds was ik een beetje eigenwijs, dus vouwde ik met 2 kleuren rietjes een hartje. (Eerder maakte ik al een foto blogpost over een hartje van rietjes.) Dit jaar wilde ik er voor Valentijn een video van maken, maar dat gaat niet lukken. Zoals je ziet lukte het niet om er een mooi strak hartje van te maken. De helemaal roze er boven maakte ik eerder namelijk al eens. Dus ik moet gewoon nog afwachten wanneer ik wel weer echt aan de slag kan om DIY’s te maken en filmen.

En wat ik vandaag ga doen weet ik nog niet. Waarschijnlijk niet zo heel veel. Misschien wat tijdschriften lezen en serie kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.