Wat een week: Back 2 school

Afgelopen week stond in het thema back 2 school. Bij de DIY’s die ik liet zien, gebruikte ik telkens onderdelen van een snelhechter. Om de standaard schoolspullen (Zoals; agenda, schrift, klapper en een etui.) mooier, leuker en handiger te maken. Verder ook nog wat lekkers voor meer energie.

Zondag 28 augustus Back 2 school

Om de back 2 school week te beginnen liet ik zien hoe je schoolspullen kunt decoreren. En met behulp van een snelhechter handiger en steviger kunt maken. (Zoals: Het bindsysteem van een snelhechter in je schrift maken om losse blaadjes bij elkaar te houden.)

Schoolspullen decoreren

Dinsdag was de agenda aan de beurt. Hier maakte ik een aqua agenda van. Met de voorkant van een snelhechter maakte ik een zakje. Hier deed ik water met voedingskleurstof en baby olie in en streek het zakje dicht. Zo ontstond een leuk lava lampachtig effect. Door dan een gat in de voorkant van de agenda te maken, kon ik daar het aqua venster in doen. De agenda lijkt zo op een aquarium. Grappig toch?

Aqua agenda met vis

Woensdag liet ik weten dat ik binnenkort een afspraak bij een immunoloog heb.

Toen bleef nog de achterkant van de snelhechter over. Hier maakte ik een etui van. Door deze vervolgens met washi tape te decoreren, kun je er helemaal je eigen stijl aan geven.

Etui klaar

En als laatste liet ik gisteren in het smikkelblog zien hoe je zelf lekkere energierepen kunt maken. Deze kan iedereen zo na de vakantie wel gebruiken om weer energiek aan de slag te gaan.

Energiereep klaar

Hopelijk heb ik je hiermee leuke inspiratie gegeven om zelf aan de slag te gaan. Laat zeker even in een reactie weten als een van deze dingen zelf gaat maken.

Wat was jouw favoriet van afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.