Wat een week: Begonnen met fysio

Afgelopen week had ik eerst een hondje om op te passen. Verder begon ik afgelopen week met fysio. Daarnaast maakte ik alvast wat schetsen in mijn bullet journal. En kocht mijn moeder voor mij een hand lettering kit bij de Action. Ook liet ik bloedprikken. En kwam de winter weer om de hoek kijken.

Op zondag pakte ik voor mijn zusje een paar cadeautjes in. Verder verbeterde ik het internet in huis door een router aan te sluiten. En ik werkte nog even aan mijn planningsoverzicht.

Maandagochtend werd het oppas hondje weer gebracht. Iets later moest ik wel even mijn Vitamine B12 injectie halen. Toen vroeg ik om een bloedprikformulier om foliumzuur te laten testen. Daarna keek ik een serie terwijl het oppas hondje langs mij op de bank lag. ’s Middags wilde ik beginnen met de opzet van mijn bullet journal te schetsen, (Ja, er gaan inderdaad bullet journal video’s komen.) daarvoor wilde ik ook mijn logo gebruiken. Toen kwam ik er achter dat ik verwerkte onderdelen van mijn logo niet geback upt had en door de computercrash dus opnieuw moest maken. vervolgens kwamen ze het oppas hondje weer halen, maar eerst een kopje koffie drinken. Daarna ging ik nog even een paar schetsjes maken. Na het avondeten had ik mijn buik niet lekker zitten en deed ik niet zo veel meer. Ook ’s nachts werd ik niet lekker wakker en moest ik eten.

Gelukkig voelde ik mijn dinsdag weer lekker en kon ik in de ochtend weer even verder met het schetsen in mijn bullet journal. ’s Middags was het tijd voor mijn eerste fysio afspraak. En met een looptest kon al vastgesteld worden dat mijn kuitspieren kort waren. Dit zal wel bij meerdere spieren zo zijn en daar gaan we bij de fysio dus aan werken. Daarna gingen we nog even wat boodschappen doen. En ’s avonds deed ik het rustig aan.

Woensdag voelde ik mij de hele dag duf in mijn hoofd, dus paste ik mijn planning aan. Zo ging ik weer even aan de slag met schetsen in mijn bullet journal. Verder kocht mijn moeder wat DIY spulletjes bij de Action, onder andere de hand lettering kit die ze daar nu hebben. ’s Middags deed ik ideeën op voor een DIY die wil gaan maken. En net voor het eten had ik nog even op de bank liggen slapen, daarna zat mijn hoofd weer lekkerder. Zo kon ik ’s avonds nog meer DIY ideeën op internet op doen.

Op donderdagochtend had ik een afspraak voor mijn Vitamine B12 injectie en verzette ik de afspraak van komende week. Daarna ging ik aan de slag om een DIY uit te proberen. Ondertussen kwam er weer een pakketje van Wish binnen. En ’s avonds deed ik nog ideeën op voor een kaartje.

En afgelopen vrijdag ging ik bloedprikken. Gelukkig was ik net op tijd, want in de 5 minuten na mij werd het drukker bij de bloedafname. ’s Middags kwam er weer een pakketje van Wish binnen, nu nog wachten op de laatste 3 pakketjes. Daarna zocht ik spulletjes bij elkaar en begon ik met het maken van een DIY.  ’s Avonds keek ik tv en begon ik alvast aan dit weekoverzicht.

Gisteren was het gewoon weer aan het sneeuw en wat een koude wind. “Waar blijft de lente!” In de ochtend keek ik een paar bullet journal video’s om inspiratie op te doen en er kwam even bezoek. ’s Middags speelde ik een paar spelletjes op de tablet en ging ik weer verder met dit weekoverzicht. ‘s avonds hoop ik nog met een DIY aan de slag te gaan.

En daar wil ik vandaag dan mee verder gaan en hopelijk ook afkrijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.