Wat een week: Bijkomen en met kerst DIY’s beginnen

Afgelopen week was het nog even bijkomen van vorige week toen ik naar Rotterdam (B12 Institute) was geweest. Er kwamen afgelopen week dan ook een keer geen blogposts online. Wel ben ik begonnen met het maken van kerst DIY’s.

Op maandag proberende ik een kerst DIY uit. Vervolgens moest ik mijn vitamine B12 injectie halen. En daarna maakte ik een back-up van de camera, zodat ik weer DIY’s kan filmen. Verder verwerkte ik de foto’s voor een DIY.

Dinsdagochtend zocht ik spulletjes voor een kerst DIY bij elkaar. En maakte ik een test onderdeel voor deze DIY. Hiermee kwam ik er achter dat ik een foutje in de maten had zitten, wat ik nu gelukkig nog kon aanpassen. Daarna kwam er ’s middags bezoek en ’s avonds deed ik nog wat voorbereidend werk voor een andere kerst DIY.

Vervolgens begon ik woensdag met het filmen van kerst DIY’s. Eerst een groot deel voor een kerst DIY voor komende week en daarna alvast een stukje voor een latere DIY. Bij de latere DIY kon ik zo weer verder met voorbereidend werk.

Op donderdag ging ik naar een acupuncturist voor een Tuina behandeling. Daarna was het weer tijd voor het halen van mijn vitamine B12 injectie. Vervolgens was de dag druk genoeg geweest dus ging ik de rest van de middag op de bank liggen bijkomen. En ’s avonds werkte ik nog aan een DIY van de dag ervoor.

Deze kerst DIY maakte ik vrijdag af. Dit deed ik wel in een rustig tempo, waardoor dit de hele ochtend en middag in beslag nam. Vervolgens ging ik weer even verder met voorbereidend werk voor een andere DIY waar ik al een paar keer voor aan de slag ging.

Gisteren typte ik dit weekoverzicht en begon ik met het monteren van de DIY die ik afgelopen week filmde.

Vandaag hoop ik dit af te maken en te beginnen met het typen van de voice over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.