Wat een week: Bloemen foto’s & online shoppen

Afgelopen week liep ik met de camera een rondje door de tuin om bloemen foto’s te maken. Daarnaast deed ik online shoppen, omdat winkelen (door mijn Vitamine B12 te kort) lichamelijk heel zwaar is. En ik verkocht afgelopen week weer een kitten.

Op maandag haalde ik mijn Vitamine B12 injectie. ’s Middags maakte ik foto’s van bloemen en vlinders in de tuin.

En ’s avonds kwamen er mensen 1 kitten kopen.

Vervolgens deed ik het dinsdag rustig aan, omdat maandag best druk was voor mij. Zo keek ik ’s middags Legally blond terwijl ik op de bank lag.

Woensdags testte ik wat voor een DIY. Daarna ruste ik op de bank uit terwijl ik Gilmore Girls keek. Verder heb ik echt een nieuwe broek nodig en omdat winkel voor mij heel zwaar is doordat ik chronisch ziek ben ging ik hiervoor online shoppen.

Op donderdag was het weer tijd voor een Vitamine B12 injectie. ’s Middags belde ik naar de huisarts over het merk Vitamine B12 injectie dat ik nu krijg en het blijkt dat dit merk een stofje bevat wat er volgens het recept niet in mag zitten. Hier gingen ze even naar kijken en maandag als ik mijn volgende injectie krijg hoor ik hoe dit precies zit. En ook vandaag deed ik weer online shoppen deze keer voor thuiskleding.

Vrijdag starten met ontbijt liggend op de bank op eten, omdat ik pijn in mijn rug en nek had. ’s Middags deed ik het ook rustig aan en keek ik Gilmore Girls op de laptop. En toch moest na al dat rusten besluiten dat ik het lichamelijk niet goed genoeg had zitten om naar een verjaardag te kunnen. In plaats daarvan werd het op de bank tv kijken.

Gisteren werd de kleding van het online shoppen bezorgt. De vesten voor thuis keurde ik na het aanraken van de stof aan de binnenkant al af. (Door mijn Vitamine B12 te kort ben ik heel gevoelig en vind ik bepaalde stoffen onprettig.) Daarna paste ik de broeken en zo heb ik nu 1 nette broek voor als ik weg ga en 2 trainingsbroeken voor thuis. Vervolgens maakte ik alvast een begin aan dit weekoverzicht.

Dit maakte ik vandaag helemaal af en verder doe ik het de rest van de dag denk ik maar rustig aan.

Bestel jij ook kleding online?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.