Wat een week: Brievenbusdoos versieren

Vorige week verstuurde ik de winactie pakketjes naar de winnaars en de pakketjes zijn goed ontvangen. Voordat ik de pakketjes verstuurde had ik de binnen en buitenkant van de brievenbusdozen versiert. Afgelopen week liet ik je ideeën zien hoe je een brievendoos versieren kunt.

brievenbusdoos versieren

Zo kwam maandag deze handlettering op krijtbordpapier online. Hiermee kun je dan de binnenkant van een brievenbusdoos versieren. Het leuke van krijtbordpapier is dat je er gewoon weer een nieuwe handlettering op kunt maken als je dat wilt.

Verder monteerde ik maandag de video van vrijdag. En typte ik de blogpost voor woensdag.

Dinsdags typte ik de voice over voor vrijdag en sprak ik deze in. ’s Middags ging ik aan de slag met een DIY voor komende week. En ’s avonds monteerde ik het geluid bij de video voor vrijdag.

De laatste woensdag van de maand blikte ik terug op de doelen van mei en stelde ik nieuwe doelen voor juni. Deze staan in het teken van mijn afspraak 23 juni bij het B12 institute in Rotterdam.

Op woensdag filmde ik een DIY voor komende week. Vervolgens monteerde ik het beeldmateriaal.

Donderdag ’s typte ik de blogtekst voor vrijdag. En ik ging weer even aan de slag met een DIY voor komende week.

Vanaf donderdag ben ik trouwens ook een kitten melk aan het geven. We hebben rond de boerderij namelijk 4 netjes kittens. Waarvan ik er een niet (In het bos ergens.) weet te zitten. De kitten die melk nodig heeft is door toeval van het ene nest bij een ander ouder nest terecht gekomen. (De eigen moeder wilde haar niet meer terug en de andere vond het wel prima een kitten meer.) Alleen van die moederpoes kreeg ze niet genoeg of niet vaak genoeg melk. Dus help ik een beetje.

Dan weer verder met een brievenbusdoos versieren. Deze keer de buitenkant. Daarvoor kwam vrijdag de video kleuren voor volwassenen brievenbusdoos mandala online.

Op vrijdag zorgde ik dat die ene kitten 4 keer melk bij kreeg. Die andere 4 van het oudere nestje waar het kleintje bij terecht was gekomen, hadden daarmee ook geluk. Deze mochten het laatste beetje melk uit het kommetje lekken.

Hierdoor schoot het bloggen er een beetje bij in en typte ik alleen de voice over voor een video van komende week.

Gisterochtend begon niet zo leuk, een moederpoes was aangereden en hebben we moeten begraven. Gelukkig wist ik die kittens wel te zitten en zijn ze meer dan 3 weken oud. Dan is het te doen om ze met een flesje groot te brengen. Dus haalde ik deze naar binnen en we regelde kittenmelk. (Het andere grijze kleintje kreeg namelijk koffiemelk met warm water.) Alleen toen ik ook dat kleintje naar binnen wilde halen kon ik die kleintjes niet vinden. Ik was al bang dat de moederpoes ze verplaatst had, want dat doen moederpoezen wel vaker. Maar toen ik ’s middags weer ging kijken waren ze er toch weer en heb ik de kleinste die dus niet bij dat nestje thuis hoort ook mee naar binnen genomen en kittenmelk gegeven.

Verder typte ik gisteren dit weekoverzicht en ging ik weer aan de slag met een DIY voor komende week waar ik eerder ook al mee bezig was geweest.

Vandaag hoop ik de foto’s van die DIY te verwerken en de tekst erbij te typen. En vervolgens nog de voice over inspreken. Dit allemaal tussen het voeden van de kittens door.

Vind jij kittens ook zo schattig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.