Wat een week: Cadeau ideeën huis + immunoloog

Afgelopen week ben ik dus bij de immunoloog geweest. Verder deed ik heb rustig aan met het te warme weer. Gelukkig had ik de blogposts van afgelopen week zondag al ingepland staan. Dus laten we even terug kijken wat er allemaal online kwam in het thema cadeau ideeën huis.

zondag-18-september-weekoverzicht cadeau ideeën huis

Er kwam op maandag weer een kaarttechniek online. Deze keer een schuifkaart samenwonen. Hierbij kan het vlindertje op en neer. Dat niet alleen er komt een tekst tevoorschijn als de vlinder aan de punt van de sleutel is.

schuifkaart-samenwonen-intro

Op dinsdag ben ik bij de immunoloog geweest. Hier kwam woensdag een blogpost over. (Die ik dinsdagavond nog even typte.)

Donderdag verder met cadeau ideeën huis. Dit prullenbak huisje kun je een beetje groter ook leuk gebruiken om house warming cadeautjes in te verpakken.

origami-zo-prullenbak-huisje

Een kaart- of geld- envelop kun je ook in stijl maken. Vaak worden deze envelopjes met een hart gemaakt, maar met een huis erop zijn ze uitermate geschikt voor een verhuis felicitatie.

inpakken-speciaal-envelopjes-hart-en-huis

Verder voor het smikkelblog nog wat lekkers, namelijk deze bladerdeeg ragoutkoekjes. Door een velletje bladerdeeg in vieren te snijden, op te stappelen en het dekseltje er in te maken.

bladerdeeg-ragoutkoekjes-klaar

Zelf deed ik woensdag niet veel, op de bank gelegen “A walk to remember” en “Gilmore girls” gekeken. Daarna weer rustig aan de slag gegaan met foto’s verkleinen, film monteren en tekst type. (Voor komende week heb ik het materiaal namelijk al en hoef ik het alleen nog op de pc te verwerken.)

Welke film of serie kijk jij graag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.