Wat een week: Confetti en ziek

Afgelopen week liet ik 2 DIY’s met confetti zien. Verder liet ik in de doelen voor maart al door schijnen dat ik verkouden was. in de loop van de week werd ik ziek. Daarom ga ik het in ieder geval komende week rustig aan doen. Dus geen blogposts komende week.

Als eerste kwam maandag confettinagels (met verf) online. Hierin liet ik zien hoe je met verf kleur op je nagels kunt doen, zodat je niet tientallen potjes nagellak nodig hebt. In principe heb je er dan namelijk nog maar 1 nodig en dat is transparante nagellak. Hier doe je een basis en top laag mee.

Die dag maakte ik de blogpost voor woensdag af. (Ik was toen al verkouden aan het worden.)

Afgelopen zondag was het niet gelukt om de tekst voor de video van vrijdag in te spreken. Dit deed ik dinsdag. Daarna ben ik een paar uur in bed gaan liggen, omdat ik me ziek voelde. Ook ’s avonds ging ik vroeg naar bed. ’s Nachts op geweest om te eten en paracetamols te pakken.

Woensdag kwamen de doelen voor maart online. Hierin gaf ik al aan 1 week geen blogposts online te zetten. Dit was eigenlijk bedoelt om vooruit te werken, maar nu ik ziek ben is dat er nog niet van gekomen. Het kan dus zijn dat er komende zondag een blogpost online komt met de mededeling dat er de rest van die week nog geen blogposts verschijnen.

Wel probeerde ik de blogposts van deze week nog af te krijgen. Hiervoor monteerde ik woensdag ochtend en begin van de middag het geluid bij de video van vrijdag. Daarna ben ik op de bank gaan liggen en ’s avonds weer op tijd naar bed gegaan. Wel ’s nachts weer op geweest voor paracetamols.

Op donderdag typte ik de tekst voor bij de blogpost van vrijdag. Vervolgens ging ik ’s middags weer een paar uur in bed liggen. Daarna nog een film gekeken op tv en ’s avonds op de laptop via Netflix.

Het was uiteindelijk dus toch nog gelukt om de blogpost voor vrijdag af te krijgen. Zo kun je nog gemakkelijke een confetti knaller maken voor carnaval.

Zelf deed ik op vrijdag niet zo veel. Ik maakte alvast een begin aan dit weekoverzicht.

Gisteren maakte ik dit weekoverzicht af terwijl ik ondertussen films keek op Netflix.

En vandaag ga ik het lekker rustig aan doen.

Ga jij carnaval vieren?
Of net als mij een griepje uitvieren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.