Wat een week: Controleafspraak

Afgelopen week had ik controleafspraak voor mijn hand. Verder was het weer een rustig weekje, op de storm van donderdag na dan. Helaas lukte het deze week niet om nieuwe DIY’s te filmen. Wel begon ik met het monteren van een eerder gefilmde DIY.

Op maandag ging ik mijn vitamine B12 injectie halen. Daarna ruimde ik de puzzel die ik vorige weer maakte op. Vervolgens bracht ik de middag liggend op bank door terwijl ik serie keek. En ’s avonds tv kijken.

Dinsdagochtend bracht ik op de bank door, terwijl ik de serie Heartland verder keek. ’s Middags ging ik even aan de pc en daarna klaar maken voor mijn controleafspraak. In het ziekenhuis kreeg ik op de controleafspraak nog eens de foto’s van mijn hand te zien. Aan de hand van de foto’s legde de dokter uit dat er een heel dun breuklijntje zit, maar dat het zo mooi op elkaar zit dat gips niet nodig is. Tenminste als ik er niet te veel pijn aan heb of krijg. De dokter deed wel nog wat testjes, maar zag geen reden om nieuwe röntgenfoto’s te maken. En dat het botje 4 weken nadat het gebeurt was weer aan elkaar gegroeid zou moeten zijn.

Daarna deed ik die avond niet meer veel. Ik was namelijk vermoeid en had door de testjes toch weer wat last van mijn hand gekregen.

Woensdag begon met liggend op de bank ontbijten. Vervolgens de rest van de ochtend op de bank blijven liggen en serie kijken. ’s Middags probeerde ik om een voorbeeld model van een rietjes DIY te maken, maar dat lukte door mijn rechterhand niet. Dus kon ik deze DIY ook nog niet filmen en ging ik weer op de bank serie kijken. Wel lukte het om ’s avonds om een stukje beeldmateriaal van een andere DIY te monteren.

Op storm donderdag moest ik mijn Vitamine B12 injectie halen. Door de storm moesten we ook nog omrijden omdat er een boom de weg versperde. Daarna monteerde ik een stukje van een video. Vervolgens kregen we bezoek en voor het avond eten ging ik 1 uurtje op de bank liggen. En ‘s avonds maakte ik nog een begin aan dit weekoverzicht.

Vrijdag computerde ik wat en lag ik weer op de bank serie te kijken. Verder typte nog een stukje voor dit weekoverzicht.

Gisterenochtend moest ik op de bank gaan liggen omdat ik mij niet zo lekker voelde. Daarna begon ik weer aan dit weekoverzicht. Vervolgens hielp ik mijn broer een kaartje maken. Dit ging niet heel handig vanwege mijn rechterhand. Hierna keek ik een paar afleveringen van Heartland om mijn hand even te laten rusten. ’s Avonds ging ik weer aan de slag met het weekoverzicht, dit ging namelijk niet zo snel als veelal alleen met links moet typen. En ondertussen moest ik ook nog weer op de bank gaan liggen omdat ik mij weer niet lekker voelde. Uiteindelijk maakte ik dit weekoverzicht toch nog af.

En vandaag ga ik het denk ik rustig aan doen. Misschien wat puzzelen en samen met mijn zus pizza maken. “maken” al denk ik dat ik niet verder kom dan helpen met de pizza beleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.