Wat een week: De blauweregen toch nog in bloei

Afgelopen week kwam ik er achter dat onze blauweregen toch nog in bloei is gekomen. De bloemknopjes waren in de lente namelijk bevroren. Verder ging ik creatief aan de slag. Ook had ik een slechte dag en er kwamen 2 kleine kinderen spelen.

Wat een week: De blauweregen toch nog in bloei

Het was niet gelukt om op zondag met een kleurplaat een snailmail te maken. Op maandag maakte ik de kleurplaat wel af.

Verder was het weer tijd om mijn vitamine B12 injectie te halen. En we maakte het kittenhok binnen schoon.

Dinsdag deed ik na het douche mij nagels opnieuw lakken. Hierbij had ik voor een nagel ook een stukje van een theezakje nodig. Een nagel was namelijk half ingescheurd. En ik had op internet gevonden dat je met een theezakje en nagellak je nagel kunt repareren. Dit blijkt nog te werken ook. Vervolgens las ik een tijdschrift terwijl ik op de bank lag.

Op woensdagochtend had ik het lichamelijk al niet zo lekker zitten toen ik wakker werd. Toen ik buiten keer en zag dat het heel grijs weer was wist ik waarom ik mij niet zo lekker voelde. Daarna vond onze hond het ook nog leuk om er tussenuit te gaan en op ons erf rond te lopen en moest ik haar achter in de tuin gaan halen. Uiteindelijk had ik het ’s avonds zo slecht zitten dat ik op de bank lag en moest eten terwijl ik misselijk was van de pijn. Gelukkig ging het na wat te eten weer wat lekkerder zitten.

De dag erna was het gelukkig weer tijd voor mijn vitamine B12 injectie. Daarna ging ik creatief aan de slag. En ’s avonds mochten de kittens allemaal in de keuken spelen terwijl we het kittenhok schoon maakte.

Vrijdag deed ik het rustig aan. Ik maakte foto’s omdat de blauweregen toch nog in bloei staat. In de lente (Weekoverzicht 23 april.) waren de bloemknoppen namelijk bevroren. (De blauweregen heeft alleen geen blauwe maar rozige bloemen.)

Ook maakte ik nog foto’s van andere bloemen.

Gisteren maakte we het kittenhok op stal schoon . Daarna kwamen er 2 kleine kinderen spelen. Eerst gingen we pannenkoeken eten. Vervolgens zijn we vlinders gaan vouwen en versieren.

En vandaag mochten de 3 bangere kittens binnen bij het tijger kittentje in het hok. Verder moest ik vandaag dit weekoverzicht weer eens op de dag dat het online komt nog typen. En ik hoop nog even creatief aan de slag te kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.