Wat een week: De kittens in huis

Ook deze week was ik vooral bezig met het verzorgen van de kittens. Zo plaatste we een hok in huis om in groepjes de kittens in huis te halen. Op deze manier worden ze nog tammer en wennen ze aan huiselijke geluiden en alles. Doordat dit veel energie koste deed ik verder niet veel dan rusten.

Op maandag was het tijd om mijn Vitamine B12 injectie te halen. Daarna hielp mijn moeder om het kittenhok binnen neer te zetten. Vervolgens belde ik fitness af, omdat de kittens verzorgen al veel meer beweging is voor mijn lichaam. Daarna ging ik even op de bank liggen. ’s Avonds had ik veel last van mijn buik. Wat niet fijn was toen we de kitten die nog bij de moederpoes zit moest gaan zoeken. Deze zit namelijk steeds vaker ergens anders.

Dinsdagochtend haalde ik de eerste 3 kittens uit het hok in de loods naar het hok dat we binnen hebben staan. Deze kittens zijn gelukkig al zo tam dat ik ze gewoon naar binnen kon dragen. ’s Middags las ik wat tijdschriften en vouwde ik deze origami A4 envelop. Om uit te proberen of deze gemakkelijk was.

Uiteindelijk moest we ’s avonds de kitten buiten weer zoeken, gelukkig was ze snel gevonden. Vervolgens moesten de rest van de kittens ook nog verzorgt worden. Zo gingen de kittens van binnen weer naar de loods.

Woensdag mochten er 3 andere kittens in huis. Een nestje van 2 en 1 kitten van een ander nest die niet goed genoeg deed eten. Dan kon ik deze gemakkelijk een paar keer per dag bij voeren. Vervolgens typte ik een mail om naar het B12 Institute te kunnen sturen. ‘s avonds belde ik een kennis of ik hun kattenreisbak kon lenen. Daarna begon de zoektocht naar de kitten die nog buiten bij de moederpoes zit. Terwijl deze kitten de extra voeding die ik bij geef hard nodig heeft, omdat de moederpoes niet genoeg melk meer heeft. Tussen het zoeken door gaf ik de andere kittens alvast te eten en ik bracht de kittens van binnen weer naar de loods. Vervolgens hebben we gezocht tot het donker begon te worden, maar gelukkig kwam ze ineens tevoorschijn toen we de zoektocht wilde gaan staken.

Zo besloot ik op donderdag dat de kitten die nog buiten bij de moeder zat vandaag ook in huis zou halen. Maar eerst was het weer tijd om mijn Vitamine B12 injectie te halen. Daarna kwam de kennis het kattenreisbakje gewoon even brengen. Zo kon ze meteen even de kittens komen kijken. Vervolgens stuurde ik een mail naar het B12 Institute en later op de middag kreeg ik al een antwoord terug. Verder haalde ik ‘s middags eerst de kitten van buiten naar binnen en daarna haalde ik ook het nestje bangere kittens in huis. Dit ging met de kattenreisbak best handig. Wel laat ik deze kittens langer binnen zitten, anders zouden ze telkens weer schuw worden van het heen en weer verhuizen.

Op vrijdag bestede ik meer tijd aan het bangere nestje kittens dat nu in huis zit. Verder maakte ik foto’s van bloemen en begon ik aan dit weekoverzicht. En ’s avonds lag ik op de bank te rusten in plaats van dat ik naar een verjaardag ging.

Zaterdag rusten ik even uit nadat ik de kittens verzorgt had. Vervolgens kregen we even bezoek. Daarna ging ik verder met het typen van dit weekoverzicht.    ’s Avonds had ik weer last van mijn buik, hierdoor stelde we het schoonmaken van het kittenhok in de loods uit tot de volgende dag.

Gisterochtend maakte we het kittenhok even schoon en gaf ik de kittens in de loods hun ontwormingstabletje. De kittens in huis zijn alleen nog te licht om een tabletje te krijgen. Daarna ging ik weer aan de slag met dit weekoverzicht en keek ik een film. Vervolgens was het weer tijd om de kittens te verzorgen. Hierdoor lukte het niet om dit weekoverzicht nog af te krijgen. Vandaar dat deze een beetje vertraagt online is gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.