Wat een week: De winactie filmen

Afgelopen week was het gelukkig niet meer zo warm en de regenbuien deden mij goed. Verder ben ik druk bezig geweest met het pakketje voor de winactie. Uiteindelijk kon ik de video voor de winactie filmen en monteren. Dat moest ook wel want de winactie komt deze week online.

Afgelopen zondag kregen we een paar keer bezoek, hierdoor kwam ik niet zover met de DIY’s als ik gehoopt had. Gelukkig voelde ik mij ’s avond wel weer een heel stuk lekkerder nadat het geonweerd had. Ondertussen had ik namelijk even lekker in de regen gestaan. Toen leek het of de druk die door de warme dagen in mijn lichaam zat zo van mij afregende. (En na regen komt zonneschijn en een heel lichte regenboog.)

Op maandag ging ik mijn Vitamine B12 injectie halen. Daarna ging even op de bank liggen. ’s Middag ging ik verder met een DIY filmen. Ook maandag was er een bui met van die rare kleur wolken en weer een lichte regenboog. In de avond maakte ik vervolgens nog wat schetsen in mijn bullet journal.

Dinsdagochtend ging ik met het brievenbuspakketdoosje voor de winactie aan de slag. Toen kwam ik er achter dat mijn gevouwen doosje niet stevig genoeg was. Dus moest ik nog iets gaan verzinnen om het doosje te verstevigen. ’s Middags was het weer tijd om te gaan fitnessen. Hopelijk gaat dit nog een keer niet zo zwaar zijn. Na de fitness gingen we nog even wat boodschappen doen. Uiteindelijk zocht ik ’s avonds voor een DIY nog informatie op.

Gelukkig kwam op woensdagochtend weer een pakketje van Wish binnen. Hier was ik namelijk op aan het wachten en hopen dat het er op tijd zou zijn voor de winactie. Vervolgens maakte ik wat dingetjes voor het brievenbuspakketje. Daarna ging ik aan de slag met het doosje voor de winactie te verstevigen, wat nog best een werkje bleek. In het begin van de avond probeerde ik een DIY uit. Deze viel alleen een beetje groot uit, dus ik moet even kijken of ik het patroon kan aanpassen. En ik schetste ’s avonds nog een beetje in mijn bullet juornal. Ik was namelijk niet te vrede over de beginpagina van de maand, dus schetste ik deze opnieuw. En schuif ik het idee dat ik had gewoon door naar een andere maand.

Donderdag keek ik of het verstevigen van het doosje ook echt gelukt was. En het is zeker een heel stuk steviger, maar over de deksel van het doosje ben ik nog niet helemaal te vrede. Ik weet alleen niet zo goed hoe ik dat steviger kan maken zonder dat het doosje dadelijk groter wordt dan dat een brievenbuspakketje mag zijn. Daarna was het tijd voor mijn Vitamine B12 injectie. En ’s middags ging ik de video voor de winactie filmen. Vervolgens monteerde ik deze ook. En besloot ik een gedeelte de volgende dag opnieuw te filmen. (Ik vond het toch raar mijzelf de hele tijd in beeld te zien. Dus besloot ik een gedeelte anders te filmen zonder zelf in beeld te zijn.) En ’s avonds keek ik een film.

Op vrijdagochtend vouwde ik een hartendoosje voor de winactie. En ’s middags filmde ik dus een gedeelte van de winactie opnieuw. Vervolgens speelde ik een spelletje op de tablet. Voor de fitness ben ik op de tablet trouwens ook bij aan het houden wat ik op een dag eet en drink. De begeleider bij de fitness dacht namelijk dat ik misschien te weinig zou eten. ’s Avonds monteerde ik wat ik ’s middag voor de winactie gefilmd had.

Gisteren zocht ik op hoe ik voor de bullet journal video’s anders kan filmen. Nu heb ik namelijk het statief met de camera tussen mij en de DIY in staan. Ik was er al achter gekomen dat dit bij het filmen van mijn bullet journal niet handig is. Nu ontdekte ik dat je in movie maker beeld materiaal kunt roteren. Dan kan ik het op de kop filmen en dan op de computer omdraaien. Dit ga ik natuurlijk eerst nog even testen hoe dat dat eruit gaat zien. Vervolgens typte ik dit weekoverzicht terwijl ik films aan had staan. Verder maakte ik weer foto’s van de “blauweregen” (Die bij ons is alleen heel licht roze.) die nu echt in bloei staat en ook een andere struik die in bloei begint te komen.

In de avond hoop ik nog even uit te proberen hoe ik dus het handigste en toch mooi mijn bullet journal kan filmen. Verder wil ik nog foto’s maken en tekst typen voor de winactie.

Als ik dat niet af krijg ga ik daar vandaag mee verder. En misschien dat ik ook nog met mijn bullet journal aan de slag kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.