Wat een week: De winactie online

Afgelopen week bestond mijn blog en YouTube-kanaal 2 jaar, hiervoor kwam er een winactie online. Verder ging ik aan de slag met het verwerken van DIY’s. En ik ging een paar dagen later dan standaard toch nog naar de fitness. Ook maakte ik weer foto’s van bloemen in de tuin.

Op maandag haalde ik mijn Vitamine B12 injectie. Vervolgens typte ik de voice over voor een video. Ondertussen was de winactie video aan het uploaden. En na het typen van de eerste voice over begon ik nog aan de voice over voor een andere video. En als laatste zorgde ik er voor dat ik ’s avonds alles voor de winactie netjes ingepland had staan. Zodat op 1 mei de winactie online zou komen.

Dinsdagochtend vroeg al een keer opgestaan, omdat ik moest gaan eten, ik voelde mijn namelijk niet lekker. Daarna nog weer even terug mijn bed in. Toch was ik ergens blij dat mijn moeder de fitness van haar wilde verzetten en hoefde ik die middag ook niet te gaan fitnessen. We konden namelijk allebei naar de groep van donderdagmiddag. Vervolgens kwam in de loop van de ochtend mijn 2 jarig bestaan winactie online.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Overdag hield ik de winactie natuurlijk een beetje in de gaten. Verder sprak ik een voice over in. Daarna begon ik met de voice over bij een video te monteren. En ’s avonds typte ik nog de blogtekst voor bij de video.

Woensdag monteerde ik de video van de dag daar voor verder af. ’s middags sprak ik vervolgens de volgende voice over in. Daarna maakte ik buiten foto’s. (Bij een struik lijken de bloemen wel op grote vlinders.)

En voor het avondeten ging ik nog even op de bank liggen. ’s Avonds probeerde ik nog wat uit voor bij de dromenvanger. Voor ik naar bed ging zette ik toen nog een video aan om te uploaden.

Op donderdag was het weer tijd voor mijn Vitamine B12 injectie en ’s middags gingen mijn moeder en ik fitnessen. Bij deze andere fitness groep zaten een paar creatieve mensen, dus kon ik nog een beetje reclame maken voor mijn blog en YouTube-kanaal. Voor het avondeten ging ik vervolgens weer even op de bank liggen. En ’s avonds plande ik de video voor vrijdag in. Ook begon ik met het monteren van de voice over bij een volgende video.

Op vrijdag kwam het diamantdoosje met hartvormige binnenkant online.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Verder monteerde ik de rest van de voice over bij de video waar ik de dag daar voor mee begonnen was. Vervolgens kwam het laatste pakketje dat ik bij Wish besteld had binnen. Dit bleek alleen maar 1 item in plaats van 4 dezelfde. Dus even een berichtje naar Wish gestuurd en met een dag of 2 a 3 ga ik als het goed is reactie krijgen. Ook maakte ik een begin met de blogtekst voor bij de video. ’s Avonds was ik 2 minuten stil tijdens de dodenherdenking. En daarna maakte ik nog een beginnetje aan dit weekoverzicht.

Gisteren was een niet zo lekkere dag. Het lukte dus ook niet echt om te typen voor dit weekoverzicht. Dus maakte ik buiten wat foto’s van bloemen en keek ik in de ochtend een film. ’s Middag kwam er vervolgens bezoek. Uiteindelijk lukte het ’s avonds gelukkig wel om dit weekoverzicht af te maken. En voor ik naar bed ging zette ik nog een video aan om te uploaden.

Zodat ik die vandaag voor dinsdag kan inplannen. Verder hoop ik vandaag de blogtekst voor bij die video ook nog af te typen. En een andere video te monteren, zodat ik alvast een beginnetje aan de voice over voor die video kan maken.

2 reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.