Wat een week: De winnaar heeft nog niet gereageerd

23 mei maakte ik de winnaar van mijn 2 jarig bestaan winactie al bekend, maar de winnaar heeft nog niet gereageerd. Zelfs niet nadat ik haar afgelopen week gemaild heb. En zonder adres kan ik het pakketje niet versturen. Verder moest ik het afgelopen week weer rustig aan doen, omdat ik blijkbaar niet goed tegen het warme en benauwde weer kan.

Maandagochtend werden we gebeld of het goed was als we de Vitamine B12 injectie later konden komen halen. Dus kon ik van te voren buiten nog foto’s maken en even een paar tijdschriften lezen. Nadat ik mijn Vitamine B12 injectie haalde ging ik verder in mijn bullet journal. Ondertussen keek ik ook een serie op Netflix. In de avond ging ik een paar keer bij de mamapoesjes met kittens kijken hoe het ging.

Op dinsdag belde ik fitness weer af. Verder stelde ik alvast een mail op om de dag erna naar de winnaar te kunnen mailen. Want de winnaar heeft nog niet gereageerd en zonder adres kan ik het pakketje namelijk niet versturen. In plaats van fitness ging ik ’s middags een paar uur op de bank liggen slapen. Dat deed mij echt heel goed. Zo kon ik ’s avonds nog weer even aan de slag met mijn bullet journal.

Woensdag stuurde ik de winnaar van mijn 2 jarig bestaan winactie een mail in de hoop dat ze hier op zal reageren. Zonder haar adres kan ik het pakketje namelijk niet opsturen.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Verder keek ik een serie op Netflix en ging ik rustig een beetje aan de slag in mijn bullet journal.

Vervolgens kwam ik er op donderdag achter dat er nog een poes al kittens heeft. Deze 2 kittens keken al, dus moesten ze al minstens 1 week oud zijn. Daarna ging ik mijn Vitamine B12 injectie halen. ’s Middags en ‘s avonds keek ik de Netflix serie Lucifer af terwijl ik ondertussen in mijn bullet journal aan de slag was.

Op vrijdag keek ik wat video’s op YouTube en kreeg ik inspiratie voor een Vaderdag DIY. Hier maakte ik ’s middags op de computer een ontwerp door verschillende afbeeldingen, vormen en teksten samen te voegen. Dit printen ik uit en vervolgens keek ik hoe groot de papieren moesten gaan worden. Daarna kwam mam thuis met cadeaupapier van het Kruidvat. Dit is dubbelzijdig cadeaupapier en heeft aan beide kanten een verschillende print. ’s Avonds maakte ik al een opzetje voor dit weekoverzicht en keek ik de laatste RTL late night met Humberto Tan.

Gisteren ging ik verder met dit weekoverzicht en had ik op Netflix weer een serie aan gezet. ’s Middags kwam er even bezoek. Door het benauwde weer had ik het weer eens niet zo lekker zitten, waardoor ik niet lekker mijn ding kan doen. (Ik hoop echt dat het weer stabiel en iets minder warm gaat worden.) Zo was ik ’s middags op een gegeven moment maar even gestopt en een half uur op de bank gaan liggen. Toen hielp ik met pizza maken. Vervolgens moest ik de katten nog eten geven en keek ik bij de kittens. Daarna ging ik weer op de bank liggen en zo was het een hele tijd later. Vervolgens liep ik even buiten rond, want het was eindelijk weer lekker wat de temperatuur betreft. Daarna typte ik de tekst voor dit weekoverzicht nog af.

En vanochtend maakte ik nog een paar foto’s en verwerkte deze. Verder hoop ik vandaag een heel eind te komen met de DIY voor Vaderdag, want dat is aan komende zondag al.

Heb jij al wat voor Vaderdag gemaakt?
Of ga je dat nog doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.