Wat een week: Decoratie

Afgelopen week maakte ik veel decoratie dingen. Verder kreeg ik een pakketje binnen, van een winactie waar ik aan mee deed. En ik maakte pizza.

Zondag 3 juli

Maandag liet ik zien hoe je zelf stickers kunt maken.

Stickers maken

En net als de borduursels van dinsdag zijn dit leuke decoratie om bijvoorbeeld een kaart of cadeau mee te versieren.

borduursel decoratie bloem weekoverzicht Borduursel decoratie vlinder weekoverzicht

Verder kreeg ik woensdag een leuk pakketje in de brievenbus. Ik had namelijk bij nouk-san mee gedaan aan een winactie en de borduur armenbandjes gewonnen.

Borduurarmband nouk-san winactie uitgepakt

Die dag ging ik ook naar de Action. Hier zal ik komende week wel een foto shoplog van online komen. Het was dus fijn dat er donderdag geen blog online hoefde. Zo kon ik rustig aan doen, maar wel alvast vooruit werken.

Vrijdag liet ik weer een andere decoratie zien. Namelijk deze leuke papieren strikjes.

Papieren strik 5 strikjes

En zaterdags nog even snel pizza maken. Dit ging doordat ik het pizzadeeg niet hoefde te maken. Ik gebruikte hiervoor pizzadeeg van Koopmans. (Dat is nieuw van de reeks van diepvries bladerdeeg.)

Snel pizza maken een van de vier harten

Dat was mijn week. Voor mij best druk, maar ik ben deze week al een beetje aan het vooruit werken. Door goed te plannen lukt dit beter, maar soms gaan dingen niet volgens planning.

Zo kreeg ik eerst een afwijzing voor de lyme poli, terwijl ik naar een immunoloog wil. Na wat bellen zou de huisarts er achteraan gaan. Ondertussen heb ik nu een oproep thuis voor een afspraak (Hiervoor moet ik nog een vragenlijst invullen en terug sturen.) op 13 september. Dus weer verder naar de volgende specialist.

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.