SuzanCreatiefDivers

Wat een week: Een bullet journal

Het was afgelopen week weer een rustig weekje. Doordat ik nog steeds last van mijn rechterhand heb kan ik nog niet zo heel veel doen. Dus de planning om zelf een bullet journal te maken, gaat nog steeds niet lukken. Gelukkig heeft de Action nu ook bullet journals en kocht mijn zus er een voor mij. Alleen nog even kijken of ik wel met mijn rechterhand kan schrijven.

Op maandag werd ik door de doktersassistente gebeld of we misschien wat later konden komen om de vitamine B12 halen. Dus las ik eerst nog wat tijdschriften voor ik mij klaar ging maken. ’s Middags kreeg ik bezoek en daarna monteerde ik het laatste beeldmateriaal van een video. En ’s avonds keek ik weer een paar afleveringen van de serie Heartland.

Dinsdagochtend ruste ik uit op de bank terwijl ik tv keek. ’s Middags belde ik met de zorgverzekering over het antwoord dat ik op mijn mail had gekregen. Toen kreeg ik te horen dat mijn specialist contact met de zorgverzekering op moest nemen. Vroeg in de avond kregen we bezoek. Daarna maakte ik alvast een opzetje voor de mail naar het B12 Insitute. En we plaatste nog een bestelling bij bol.com.

Verder was mijn zus na haar werk voor mij een bullet journal bij de Action gaan halen. Ik had eigenlijk het idee om zelf een bullet journal te maken. Op het papier heb ik al stipjes geprint en doormidden gesneden. Maar ik kan er nu al een tijdje niet mee verder vanwege mijn rechterhand. Misschien dat ik nu toch bullet journal video’s kan maken. Ik moet alleen nog even kijken of het schrijven wel lukt.

Woensdag maakte ik de mail voor het B12 Institute af. Daarna kwam de bestelling al binnen. Met onder andere fietstrappers, zodat je zittend op een stoel fietsbewegingen kunt maken. Dit probeerde ik natuurlijk meteen even uit. Verder typte ik nog een stukje van de voice over voor een video. En ik keek de laatste afleveringen van de serie Heartland. Nu moet ik wachten tot de volgende aflevering uitkomt. Verder liet ik de mail voor het B12 Institute even door mijn zus en ouders doorlezen. Mijn moeder en zus hebben ook hun behandeling daar lopen vandaar.

Op donderdag was het tijd voor mijn vitamine B12 injectie. Daarna verstuurde ik de mail naar het B12 Institute. Vervolgens typte ik weer een stukje van de voice over voor een video. Dit ging niet zo heel snel, omdat ik met rechts nog niet zo goed kan typen. Verder gebruikte ik de trappers voor wat beweging terwijl ik op YouTube video’s keek. En ’s avonds keek ik de film Richie Rich.

Omdat ik met de serie Heartland bij ben, keek ik vrijdag video’s rondom de serie zoals bloopers. Ondertussen kon ik zittend op een stoel weer even fietsen. Verder kreeg ik een mailtje terug van het B12 Institute, die ik beantwoorde. Ook daar kreeg ik weer een reactie op terug. En ’s avonds keek  ik wat rond op Wish. Mijn eerste bestelling is als het goed is onderweg van China hierheen.

Gisteren hielp ik mijn zus met nagels lakken voor carnaval, maar een kleur nagellak bleek uitgedroogd. Hierdoor lukte het niet om water marble nail art te maken. Uiteindelijk werd het effen roze met op de ringvingers stipjes met een andere kleur roze. Zelf lakte ik alleen mijn duimnagels. Daarna keek ik de kerstfilm die er bleek te zijn van de Heartland serie. Ondertussen kon ik zittend op een stoel weer even fietsen. Toen de film was afgelopen maakte ik foto’s van mijn bullet journal voor dit weekoverzicht. Vervolgens typte ik ’s avonds dit weekoverzicht terwijl ik Legally Blonde aan had staan.

En vandaag hebben we een jarige met carnaval. Mijn broer wordt dit jaar namelijk 30 met carnaval. Hij is alleen het hele weekend bij een kameraad waar hij carnaval viert. Dus dat werd telefonisch feliciteren. Wat ik vandaag verder nog ga doen weet ik nog niet.

Mobiele versie afsluiten