Wat een week: Een DIY filmen

Afgelopen week kwam er een shoplog online. Verder ben ik veel bezig geweest met filmen voor een DIY. En ik begon alvast de video te monteren, zodat deze video hopelijk komende week online komt.

Op zondag had ik iets langer werk gehad met foto’s maken voor een Smikkelblog. Hierdoor moest ik maandag de foto’s voor woensdag nog verder verwerken en de tekst erbij typen. Verder was het natuurlijk weer tijd om mijn vitamine B12 injectie te halen. Daarnaast typte ik de blogpost voor dinsdag.

En ik had even overleg met de dierenarts of de kitten die we nu binnen hebben toch niet al ontwormd moest worden. Zij adviseerde om maar 1/4 tabletje te geven in plaats van een halve. Dit omdat de kitten voor haar leeftijd van 7 weken eigenlijk nog te licht was voor een halve.

De laatste tijd heb ik vaak meer tijd nodig om een blogpost te maken. Nu ben ik er achter gekomen dat het dan niet handig is om categorieën op vaste dagen te hebben. Daarom liet ik dinsdag in een blogpost weten dat ik de categorieën ga wisselen. Wanneer ik dan een keer meer tijd nodig heb kan ik de blogpost gemakkelijker een paar dagen vooruit schuiven.

Verder filmde ik dinsdag voor een DIY. Dit dacht ik eigenlijk in een dagje allemaal te kunnen filmen, maar dat lukte niet. Dus moest ik al met mijn planning gaan schuiven, omdat ik het op deze manier de video al niet meer op tijd af kon krijgen.

Dus ook woensdag ging ik verder met filmen voor die DIY. Verder stuurde ik een mailtje naar het B12 Institute (Rotterdam) dat mijn recept niet toerijkend is tot de vervolgen afspraak in november ergens. Vervolgens kreeg ik een mailtje terug met alvast een nieuw recept.

Die woensdag kwam er een shoplog met de Action en Kruidvat spulletjes online.

Op donderdag ging ik weer mijn vitamine B12 injectie halen. Vervolgens gingen we even naar de Dagwinkel. Daar kwam ik een juf van de lagere school tegen waar ik kort even mee gesproken heb. En thuis ging ik weer filmen voor de zelfde DIY als waar ik de rest van de week mee bezig was.

En vrijdag filmende ik het laatste stukje voor een DIY die hopelijk komende week online komt. Eigenlijk was het mijn bedoeling dat deze video vrijdag al af zou zijn, maar ben dus net klaar met filmen. Nu moet ik het nog monteren, de voice over inspreken en er tekst bij typen. Omdat movie maker live lang werk had met inladen begon ik alvast aan dit weekoverzicht.

Gisteren maakte ik dit weeroverzicht af. Daarna ging ik aan de slag met de video monteren. (Van ruim 2 uur beeldmateriaal een video van een minuut of 10 maken.)

Vandaag zal ik hier mee verder gaan. Vervolgens hoop ik de voice over nog te typen en heel misschien lukt het ook nog om deze in te spreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.