Wat een week: Een planning gemaakt

Afgelopen week heb ik globaal een planning gemaakt voor mijn blog. Deze maand staat er nog niet veel in de planning. Zo heb ik tijd om DIY’s te maken voor volgende maand. Daar ben ik dus al een beetje mee begonnen. Natuurlijk verzorgde ik ook de kittens en ik maakte opnieuw foto’s van ze.

Op maandag maakte we eerst het kittenhok binnen schoon, voordat we 2 zwarte kittens van stal naar binnen haalde. Daarna keek ik even naar een DIY test waar ik mee bezig ben. ’s Middags ging ik weer naar de huisarts voor mijn Vitamine B12 injectie. Omdat de DIY test goed was begon ik met voorbereidingen voor de DIY die op mijn blog komt. Ook begon ik alvast aan de doelen voor augustus.

Dinsdags maakte ik de doelen voor augustus af. Verder deed ik het die dag rustig aan, omdat ik het lichamelijk niet lekker had zitten.

Om een DIY te maken ging ik woensdag verder met de voorbereidingen daarvoor. Verder kwamen de doelen voor augustus online.

En de 2 zwarte kittens van stal mochten het tijger kittentje binnen weer gezelschap houden.

Donderdag was het weer tijd voor mijn Vitamine B12 injectie. Daarna maakte we het kittenhok binnen schoon. Ook maakte ik een back-up van de camera, zodat ik weer DIY’s kan filmen en foto’s maken.

Het kittenhok op stal maakte we vrijdag schoon. Vervolgens behandelde we de kittens voor vlooien. Daarna heb ik globale een planning gemaakt van DIY’s die ik wil gaan maken. En ik ging op de bank liggen, even rusten terwijl ik een tijdschrift las. ’s Avonds kleurde ik nog een beetje.

Gisteren typte ik dit weekoverzicht terwijl ik Gilmore Girls keek. Vervolgens maakte ik foto’s van de kittens om nieuwe advertenties op markplaats te zetten. Hiervoor mochten de kitten even allemaal samen in de keuken spelen. En ik ging verder met de zomerse kleurplaat kleuren voor volwassenen.

Vandaag wil ik de kleurplaat afmaken en er een zomerse snail mail mee gaan maken. Daarnaast wil ik nieuwe advertenties voor de kittens op marktplaats zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.