Wat een week: Een week langer afwezig

Afgelopen week was ik nog aan het bijkomen van een griepje. Hierdoor kon ik nog niet echt creatief aan de slag. Dus ben ik nog een week langer afwezig op mijn blog. Dit ook in combinatie met privéomstandigheden.

Aan het begin van de week voelde ik me nog niet zo lekker, hierdoor kon ik nog niet aan de slag met het maken van nieuwe DIY’s. Daarom heb ik niet genoeg tijd gehad om aan de slag te gaan met de DIY’s voor de lente en Pasen.

In de eerste helft van de week maakte ik wel alvast een globale planning tot Pasen. Ook lukte het mij eindelijk om de B12 institute in Rotterdam te bereiken. En de online inschrijvingen waren goed gegaan. Binnenkort krijg ik hier weer verdere berichtgeving over. Maar voor ik op afspraak kan komen zou nog zeker 2 maanden duren. (Verder was het wel grappig dat ik met de persoon die ik aan de telefoon had ook al mailcontact had gehad vanuit de specialist in Lelystad.)

De 2de helft van de week begon ik met wat dingen uitproberen. Het lukte vervolgens nog niet om echt DIY’s voor volgende week te maken, omdat ik weer met pijn op de bank kwam te liggen.

En gisteren kreeg ik nog heel triest nieuws dat een dierbare overleden is.

Hoe komende week gaat verlopen weet ik nog niet. Ik ben in ieder geval een week langer afwezig. En of er volgende week wel weer DIY’s online komen is nog niet helemaal zeker.

Hopelijk hebben jullie hier begrip voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.