Wat een week: Een weekje vooruit schuiven

De video die ik voor afgelopen week in de planning had staan heb ik een weekje vooruit moeten schuiven. Het was namelijk zoveel beeldmateriaal om te verwerken en ik wilde wel weer even creatief aan de slag. Dat deed ik ook, ik maakte nog een zomerse snailmail om het zomerse gevoel nog even vast te houden.

Het lukte vorige week niet om het beeldmateriaal allemaal te monteren. Dus ging ik maandag weer de hele dag aan de slag met het monteren hiervan. Verder moest ik natuurlijk ook weer mijn vitamine B12 injectie halen.

Doordat het best veel beeldmateriaal was om te monteren, ging ik hier dinsdag weer mee verder. Het bleek alleen nog meer werk dan ik dacht. Dus besloot ik de video in meerdere video’s op te delen en een weekje vooruit te schuiven.

Zo besloot ik woensdag, donderdag en vrijdag geregeld even bezig te zijn met het maken van een snailmail. Op deze manier kon ik weer lekker creatief aan de slag. Dat vindt ik ook veel leuker dan het verwerken van de foto’s of het beeldmateriaal op de computer. Maar dat hoort er met bloggen ook bij. Tussendoor moest ik op donderdag weer mijn vitamine B12 injectie halen.

Vervolgens typte ik op zaterdag tekst bij de snailmail die ik gemaakt had. En later op de dag kwam er dus nog een blogpost met een zomerse snailmail online. Deze bestond uit eindresultaat foto’s om je mee te inspireren.

Verder maakte ik ‘s avonds nog een begin aan dit weekoverzicht.

Vandaag kwamen er eerst mensen hier een kitten halen. Daarna maakte ik dit weekoverzicht af. Vervolgens ga ik weer verder met de video’s afmaken die ik een weekje vooruit geschoven heb.

Vinden jullie blogposts met alleen eindresultaat foto’s ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.