Wat een week: Eerste winactie zit er bijna op!

Rustiger aan doen in een uiteindelijk toch nog drukke week. Met vaak slecht weer, waardoor ik meer last had van mijn lichaam. En vandaag is je laatste kans om mee de doen aan mijn eerste winactie.

Zondag 5 juni

Deze week een beetje rustiger aan moeten doen.
Dit kwam omdat ik vorig weekend 2 soorten chocolade taart in een taart vorm had gebakken. Deze recepten komen nog een keer online.

Ook al was bij een helft na het bakken flink ingezakt, (Waarschijnlijk door het weer, het had die avond geonweerd.) maar ik vind zelf dat het eindresultaat nog niet zo slecht eruit zeg. En het belangrijkste de taarten smaken heerlijk. Dus niet voor niets last van mijn lichaam gekregen.

Hierdoor had ik maandag de winactie snailmail preview. Dit als tip van wat je kan winnen.

Snailmail winactie preview

(Ja, je kan vandaag nog mee doen. Morgen ga ik een winnaar kiezen en het brievenbuspakje versturen.)

Verder gaf ik nog een tip: Let goed op de maten van een brievenbuspakje. (3,2 cm hoogte is niet veel.)

Hoe ik het snailmail doosje versierden met een zelfgemaakte stempel spons liet ik dinsdag in een video zien. Zo waren de YouTube kijker ook op de hoogte van mijn eerste winactie.

Stempel spons YouTube 1280x

Woensdag maakte ik een terugblik op de doelen van de maand mei en stelde doelen voor juni.

Deze dag monteerde ik de video cadeaudoosje van vrijdag. Het was eigenlijk de bedoeling deze ’s nachts te uploaden, maar door het slechte weer leek het mijn niet zo verstandig de pc de hele nacht aan te laten.

cadeaudoosje intro video

En zoals je in de overzichtsfoto al hebt kunnen zien trokken er donkere en aparte wolken over.

Donkere lucht     aparte lucht

Hierbij maakte ik ook nog een grappige foto toen de lamp in de keuken aan gedaan werd. Waar lijkt dit een beetje op, een ufo in de lucht.(Grappig toch!)

Lamp als ufo in de lucht

En de dag erna kon ik ook deze bloem op de foto zetten. Die er ondanks de regen nog mooi uitziet.

Bloem wat een week zondag 05-06-2016

Donderdagochtend de video dus laten uploaden en de uitleg (met de stelling van Pythagoras) typen om op mijn blog erbij te zetten.

’s Avonds maakte ik nog dingen voor in het snailmail doosje, dat ik morgen ga versturen. Mee doen kan dus alleen vandaag nog.

Op vrijdag maakte ik een andere variant op de Haagse bluf. Namelijk met perzikensiroop. Dit kun je terug lezen in zoete bluf het blog van gister.

Zoete bluf eindresultaat

Ook was er een mijlpaal bereikt, mijn eerste YouTube abonnee.

Gister typte ik deze blogpost en vandaag is de planning om mayonaise te maken met de overgebleven eidooiers. (Van de zoete bluf.)

Daarnaast alle spulletjes in het snailmail doosje stoppen, zodat er morgen alleen nog een persoonlijk briefje bij hoeft en op de post kan.

En ik moet de post voor morgen nog typen. (Hier maakte ik vrijdag de foto’s al voor.) Maar dat vooruit werken wil dus nog niet meteen lukken. (Ben zelfs op zondag nog druk aan de slag.)

Doe jij vandaag ook veel? Of heb je op zondag een rust dag?

Een reactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.