Wat een week: Even een stapje terug

Volgende week heb ik een afspraak bij het B12 Institute, daarom deed ik even een stapje terug. Zo paste ik weer mijn planning aan. Wel ging ik nog rustig verder met een DIY verwerken.

Het lukt vorige week zondag toch niet om de doelen voor november te typen, dus begon ik hier maandag mee. Verder moest ik mijn vitamine B12 injectie gaan halen. En maakte ik alvast een begin met het typen van de voice over tekst.

Op dinsdag belde ik naar het B12 Institute, maar hebben ze het zo druk dat ze steeds in gesprek waren. Vervolgens typte ik de blogpost voor woensdag af en ging ik nog even verder met de voice over tekst typen.

Ook woensdags kwam ik er niet tussendoor met het bellen naar het B12 Institute. Daarna typte ik de voice over af en de blogpost doelen voor november kwam online.

Donderdag kreeg ik eindelijk iemand van het B12 Institute aan de telefoon. Zij gaat nu juridisch dingen voor ons uitzoeken. Vervolgens moest ik mij toen snel klaar maken om mijn vitamine B12 injectie te halen. Daar vroeg ik naar een bloedprikpapier om mijn foliumzuur te laten testen. Dit ben ik ook maar meteen even gaan doen. ’s Middags kwam er bezoek en ’s avonds keek ik Expeditie Robinson .

Op vrijdag kwam er geen DIY online, ik moest namelijk even een stapje terug doen. Omdat ik volgende week naar het B12 Institute in Rotterdam moet (En dit een druk weekend is vanwege het RowwenHeze slotconcert) doe ik het wat rustiger aan. Wel sprak ik de voice over in. En ’s avond heb ik gepuzzeld tot het buiten weer een beetje rustig was na RowwenHeze slotconcert.

Gisteren typte ik dit weekoverzicht. En ruste ik veel op de bank, voordat ’s avonds de onrust van RowwenHeze slotconcert weer begon.

Vandaag ga ik proberen om de DIY die ik eigenlijk voor een paar weken geleden in de planning had staan af te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.