Wat een week: Even naar Rotterdam

Afgelopen week deed ik het rustig aan, omdat ik vrijdag even naar Rotterdam moest voor een afspraak bij het B12 Institute. Wel kwamen er deze week een paar blogposts online.

Op maandag ging ik verder met de voice over monteren, want ik had zondags maar een klein stukje gedaan. Vervolgens ging ik mijn vitamine B12 injectie halen. En ik verwerkte nog de foto’s voor de blogpost van woensdag.

Het monteren van de voice over had ik ook maandag nog niet af dus ging ik hier dinsdag weer mee aan de slag. Ook toen kreeg ik deze niet af, omdat ik nog de blogpost voor de dag erna moest typen. En nadat ik die blogpost af had, zocht ik nog dingen uit die handig waren voor de afspraak in Rotterdam. (Bij het B12 Institute.)

Woensdags kwam er een kerstshoplog met DIY spulletjes van de Action online. En hopelijk gaat mijn lichaam het binnenkort toe laten dat ik hier lekker mee aan de slag kan.

Daarnaast had ik woensdag een afspraak bij een acupuncturist voor een Tuina behandeling. En doordat er ook een stagiaire was kreeg ik een heel uitgebreide behandeling. Vervolgens schreef ik een aantal van mijn kerst DIY ideeën op papier. Daarna ging ik een paar uur op de bank liggen. En ook ’s avond deed ik het rustig aan met wat tv kijken.

Op donderdagochtend was er bezoek die ik even geholpen had met wat uitprinten. Vervolgens moest ik weer een vitamine B12 injectie halen. Daarna monteerde ik het laatste beetje geluid materiaal bij de video en kon ik de video uploaden. Zo kon ik deze ’s avonds voor de dag erna inplannen. Verder keek ik nog Expeditie Robinson en maakte de tas voor vrijdag alvast een beetje klaar.

Vrijdag was een lange dag we moest even naar Rotterdam voor afspraak bij het B12 Institute. Na deze lange dag kwamen we gelukkig wel met nieuwe recepten naar huis. Dus voorlopig ga ik door met 2 vitamine B12 injecties per week. Verder krijg ik nu een lagere dosering foliumzuur, omdat deze toch een beetje gezakt was. Daarnaast mag ik nu het hele jaar vitamine D bij pakken in plaats van alleen de “r” maanden.

Wel kwam er op vrijdag een blogpost online. Deze papieren dahlia stond al langer in de planning, maar hier was hij dan eindelijk.

 

Gisteren merkte ik nog heel goed de nasleep van even naar Rotterdam gaan. Hierdoor deed ik het “gewoon” heel rustig aan. Dus typte ik alleen dit weekoverzicht en ondertussen keek een serie.

Vandaag hoop ik dat mijn lichaam wat lekkerder zit, zodat ik met een kerst DIY idee aan de slag kan. Als dat niet kan dan wordt het waarschijnlijk op de bank uitrusten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.