Wat een week: Geen gips, maar buddy loops

Afgelopen maandag ging ik naar de dokter voor mijn hand vervolgens kreeg ik geen gips, maar buddy loops. Hierdoor kon ik niet echt met DIY’s aan de slag. Dit merkte ik nadat ik een origami DIY filmde. Dus ging ik puzzelen met alleen mijn linker hand.

geen gips, maar buddy loops

Vorige week zondag filmde ik toch geen DIY, omdat ik te veel last had van mijn hand.

Maandag maakte ik dus een afspraak bij huisarts (Dit kon gelukkig tegelijk met mijn Vitamine B12 injectie.) en daarna moest ik door naar het ziekenhuis. Vervolgens bleek er op de röntgenfoto een dubieus lijntje te zien te zijn, dus ging ik door naar de gipskamer. Er was wel iets te zien, toch besloten ze om geen gips, maar buddy loops te gebruiken. Deze werken als een spalk zo kan ik mijn vingers nog bewegen. Op deze manier wordt mijn hand niet stijf, wat met gips wel zou gebeuren. Wel mag ik geen kracht zet met die hand, want een botje in mij hand is dus licht beschadigd. Verder moet ik komende week op controle komen. De rest van de dag deed ik het dus rustig aan.

Op dinsdag probeerde ik of ik met mijn hand toch in staat was om DIY’s te maken en filmen. Zo filmde ik een origami DIY, maar in de loop van de dag kreeg ik steeds meer last van mijn hand. Blijkbaar gaat het voorlopig dus even niet lukken om DIY’s te maken. Dus ging ik daarna maar een serie kijken. En   ’s avonds was ik aan het bedenken wat ik de rest van de week kon doen. Uiteindelijk legde ik alvast een puzzel klaar.

Zo begon ik woensdag met puzzelen. Dit deed ik met alleen mijn linkerhand.  ’s Middag kwam er even bezoek en probeerde ik beeldmateriaal te monteren, maar de muis gebruiken ging niet zo goed dus stopte ik weer met het monteren. Vervolgens ging ik weer serie kijken en ik begon alvast aan dit weekoverzicht. Verder puzzelde ik die avond ook nog een beetje.

Donderdag was het weer tijd voor mijn 2de Vitamine B12 injectie. Daarna ging ik weer puzzelen. Vervolgens typte ik weer een stukje voor dit weekoverzicht, omdat het niet snel gaat met alleen mijn linkerhand. En ondertussen keek ik een serie verder.

Op vrijdag wisselde ik puzzelen en serie kijken met elkaar af. ’s Avonds keek ik naar de wintercliffhanger van GTST. Daarna legde ik de laatste puzzelstukjes in de glow in the dark puzzel. Hier maakte ik vervolgens foto’s van, deze verwerkte ik ook nog voor dit weekoverzicht.

Gisteren typte ik dit weekoverzicht af terwijl ik ondertussen verder ging met de serie kijken. Ik ben namelijk de serie Heartland aan het kijken. Dit is een serie over een meisje dat paarden traint en helpt.

En vandaag denk ik dat het weer een rustig dagje wordt met serie kijken en tijdschriften lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.