Wat een week: Geen rust

Afgelopen week had ik geen rust, door de trillingen die van de puinbreker afkomen die hier in de buurt staat. (En helaas zal dat waarschijnlijk ook nog wel even duren.) Mijn lichaam werd dus de hele tijd overbelast, hierdoor kon ik minder goed vooruit. Wel ging ik nog aan de slag met mijn bullet journal. (Als het goed is komen daar binnenkort video’s van online.)

Afgelopen maandag ging ik weer mijn Vitamine B12 injectie halen. Daarna pakte ik nog even een cadeautje in. Vervolgens ging ik rustig verder om de legenda voor mijn bullet journal af te maken.

Doordat er de hele dag lawaai en trillingen waren van de puinbreker die hier in de buurt bezig is, had mijn lichaam de hele dag geen rust gehad. Dus ging ik voor het avondeten nog een half uur op de bank liggen. En ’s avonds sorteerde ik de starsteentjes terwijl ik een film keek. Daarna pakte ik paracetamols voor ik ging slapen, zodat ik in ieder geval goed kon slapen.

Dinsdagochtend voelde ik mij bij het opstaan al niet zo lekker, doordat de puinbreker al bezig was. vlak voor de middag ging ik dan ook nog even op de bank liggen. ’s Middags was het namelijk tijd om te gaan fitnessen. Het programma werd wel weer naar beneden bijgesteld. We zijn nog steeds opzoek naar een punt van waaruit ik kan gaan opbouwen. En we moeten er nu ook rekening mee houden dat ik thuis door de puinbreker geen rust heb. Na de fitness gingen we nog heel kort even bij iemand op bezoek en vervolgens door naar huis. En ’s avonds keek ik nog tv.

De nacht van dinsdag op woensdag werd ik niet lekker wakker. En ook overdag was het niet veel beter. De puinbreker stond al aan voordat ik op stond en stopte ’s avonds pas. Wel lukte het om overdag een stukje voice over te typen. Maar ’s avonds ging ik op de bank liggen.

Donderdag ging ik mijn Vitamine B12 injectie halen. Daarna typte ik weer een stukje van de voice over. ’s Middags filmde ik mijn bullet journal. En ’s avonds begon ik met het inkleuren van de testpagina’s in mijn bullet journal, terwijl ik een film keek.

Op vrijdag de 13de was het lapjeskatje na een week eindelijk weer thuis.

Vervolgens maakte ik een opzetje voor dit weekoverzicht. Verder ben ik de hele middag en avond bezig geweest met de rest van de testpagina’s inkleur. Dit deed ik terwijl ik verschillende films keek.

Gisterochtend filmde ik weer een stuk van mijn bullet journal. Daarna kwamen mijn moeder en zus thuis met wat spulletjes van de Action. (DIY magneten (€0,49), clear stamps met acrylblokje (€1,49) en dubbelzijdige tape (€0,32).

En ’s middag ging ik verder met dit weekoverzicht. Al ging dit niet zo snel, doordat mijn hoofd ook gewoon vort moe was. Want zelfs op zaterdag was er nog lawaai en trillingen. Uiteindelijk pakte ik voor het slapen weer paracetamols.

Hierdoor had ik het vanochtend een stuk lekkerder zitten en kon ik het weekoverzicht afmaken. Verder hoop ik nog een stuk te filmen, zodat ik mijn 1ste bullet journal video kan gaan monteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.