Wat een week: Geen verstandskiezen meer

Afgelopen week moest ik weer naar de tandarts om verstandskiezen te laten trekken. Nu heb ik geen verstandskiezen meer. Verder deed ik het wat rustiger aan, daarom kwam de blogpost van vrijdag gisteren pas online. En mijn haren werden nog geknipt.

Op maandagochtend mocht de ontvlooide kitten binnen. Deze wordt binnenkort door de nieuwe baasjes opgehaald als de kitten goed zelf kan eten en drinken. Daarna kwam er nog iemand op bezoek voor de verjaardag van mijn moeder. En ’s middags ging ik weer mijn vitamine b12 halen. Vervolgens begon ik met het typen van de voice over voor de video van deze week.

Veder belde de dierenarts of we een poes hadden die net kittens had. Ze zochten namelijk een pleegmoeder voor kittens en ze wist niet of de poes bij ons nog kittens moest krijgen of er al had. Maar de kittens waren nog niet geboren. Dus ging ze naar een andere oplossing zoeken.

Dinsdags typte ik de voice over af en sprak ik deze in. Verder begon ik dit alvast bij de video te monteren. En het kittentje at haar eerste brokjes.

Ook al was de maand al bijna half om toch kwam woensdag nog een doelen voor september online.

Van deze doelen kon ik er woensdag weer een afvinken. Ik moest namelijk naar de tandarts om mijn laatste 2 verstandskiezen te laten trekken. Alleen de verdoving in mijn gehemelte ging niet zo lekker, maar verder viel het best mee.

Daarna deed ik het wel de hele dag rustig aan en lag ik geregeld op de bank. Voor mij was het sowieso een intensieve dag geweest en dan ook nog last van mijn mond erbij.

Donderdag begon minder leuk er was een kat dood gereden. Deze hebben we netjes begraven. Daarna had ik nog een klein beetje van de voice over gemonteerd. Vervolgens weer mijn vitamine B12 injectie halen. Toen ik daar van terug was kwam de kapster gauw genoeg en werden mijn haren geknipt. En ’s avonds verwerkte ik nog foto’s voor een blogpost.

De vrijdag daar in tegen begon een stuk leuker, toen ik ontdekt dat en een poes weer 3 kittens had gekregen. Een lapjespoes en 2 tijgertjes met een klein beetje rood. Dus wij vermoeden dat de rode kater die in december hier aan is komen wandelen weer papa geworden is. Dit liet ik bij de dierenarts weten, maar ze hadden inmiddels geen pleegmoederpoes meer nodig.

’s Middags mailde ik naar het B12 Institute (Rotterdam) of er al bekend was of onze vervolg afspraak via skype plaats kon vinden. Ik kreeg bericht terug dat de specialist ons liever echt zag. Zijn rooster voor komende maand was alleen nog niet bekend, wanneer dat er is wordt er een afspraak ingepland. Verder kwam er ’s middags bezoek en typte ik ’s avonds de tekst voor de blogpost die eigenlijk voor die dag was.

Gisteren monteerde ik de rest van de video. Zo kwam ’s middags de blogpost en video Inpakken speciaal: Boek kaften een beetje verlaat toch nog online. Vorige week liet ik al zien hoe ik de label met washi tape tekst maakte.

Verder typte ik dit weekoverzicht. En maakte ik foto’s voor een blogpost. Deze hoop ik vanavond nog te verwerken.

En vandaag wil ik de blogpost bij die foto’s gaan typen. Daarna wil ik nog foto’s maken voor een andere blogpost. En verder hoop ik ook te beginnen met het filmen van een DIY.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.