Wat een week: Handletteren met micron fineliners

Bij de DIY’s van afgelopen week ging ik handletteren met micron fineliners. Verder keken we of de rode kater die was komen aanwandelen een chip had en stuurde ik een verjaardagspakketje naar Elise.

In de blogpost van maandag kon je mijn eerste handlettering zien. Hiervoor handletterde ik het woord “handlettering” op een creatieve manier, door de betekenis ervan te gebruiken. (Bij andere zag ik dat ze deden handletteren met micron fineliners, dus kocht ik deze een pakketje bij bol.com.)

Dinsdag middag kon ik de rode kater gevangen krijgen en ’s avonds keek een dierenarts even of hij een chip had. Maar helaas de kater heeft geen chip. Dus zijn baasje is ook nog niet gevonden. Gelukkig kan hij wel steeds beter met de andere buitenkatten overweg.

Hoe je zelf van 1 vel papier een boekje kunt vouwen liet ik woensdag bij origami zo zien. Het boekje kun je vervolgens gebruiken om noties of een brief in te maken of als felicitatieboekje bij een cadeautje te geven. (Dit deed ik handletteren met micron fineliners.)

En woensdag middag deed ik nog een pakketje voor Elise op de post, omdat ze gisteren jarig was. Wat ik haar stuurde laat ik je volgende week zien, want ik weet nog niet zeker of zij het pakketje al heeft uitgepakt. En het is natuurlijk geen verrassing meer als ze het eerder op mijn blog al kan zien.

Vervolgens ging ik donderdag weer aan de slag met het monteren van een video voor komende week.

Op vrijdag sprak ik hier de tekst voor in. Die ik er ’s avonds al gedeeltelijk monteerde.

Ook maakte ik voor mijn zus een envelop om een cadeaubon in te verpakken. (Hiervan komt in de zomer een blogpost van online.)

Verder kwam er vrijdag online hoe je zelf gelukskoekjes kunt maken.

En gisteren typte ik deze blogpost. Versierde ik de envelop die ik vrijdag maakte nog een beetje. ’s Avonds ging ik weer verder met het geluid afmonteren en de tekst voor die blogpost typen.

Vandaag hoop ik nog een video voor komende week te kunnen filmen, monteren en in te spreken, zodat ik dit morgen erbij kan afmonteren.

Wat vind jij van de handlettering trend?
En zou je hier meer blogposts over willen zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.