Wat een week: Herfst decoratie

Afgelopen week kwamen er toch een paar herfst DIY’s online. Eerst dacht ik de herfst even over te slaan, maar ik kreeg verschillende ideeën voor herfst decoratie. Zo komen er ook de komende weken waarschijnlijk nog een paar herfst decoratie DIY’s online.

herfst decoratie

Op maandag kwam de DIY herfstkrans online. Het was mijn namelijk nog net gelukt om op zondag de blogpost helemaal af te maken en in te plannen.

Verder begon ik maandag aan een nieuwe DIY. Vervolgens moest ik weer mijn vitamine B12 injectie halen. Daarna maakte ik nog een begin aan de tekst voor een blogpost.

Met deze blogpost ging ik dinsdags even verder. Ook filmde ik voor een DIY. Dat was heel belastend, dus deed ik het ’s avonds rustig aan en nam ik paracetamols voor het slapen.

De volgende dag ben ik namelijk bij de Action gaan winkelen. Daarna deden we ook nog meteen even de wekelijkse boodschappen. (Dit had ik al heel lang niet gedaan en was lichamelijk best zwaar voor mij.) Wel typte ik nog een mail naar het B12 Institute. En ik typte nog een blogpost af. Vervolgens ging ik op tijd naar bed.

Donderdags moest ik namelijk vroeg op om naar acupunctuur te gaan. Daarna stuurde ik weer een mail naar het B12 Institute op de reactie die ik had gekregen. Vervolgens had ik weer een afspraak voor mijn vitamine B12 injectie. En ’s middags maakte ik eerst een DIY af. Toen wilde ik op de bank gaan liggen om te rusten, maar dit lukte niet. Ik kon niet lekker liggen, omdat mijn lichaam nog een beetje overgevoelig was door de Tuina behandeling bij de acupuncturist. Dus ging ik op de laptop kerst DIY inspiratie op doen.

Op vrijdag kwam er weer een herfst decoratie online. Deze keer een papieren pompoen met led-kaars. Zo heb je een leuke decoratie en een mooi sfeer lichtje voor ’s avonds.

Verder begon ik met het monteren van het beeldmateriaal voor een DIY video. ’s Middag was ik lichamelijk zo op dat ik 1 uur op de bank heb liggen slapen. Dat deed mij goed. Zo kon ik ’s avond namelijk ook bij het verjaardagsfeest zitten van mijn zus die wat vrienden had uitgenodigd.

Gisteren typte ik dit weekoverzicht terwijl ik een paar films keek. Daarna begon aan de doelen voor november en ik maakte foto’s voor een shoplog.

Vandaag wil ik een gebakje gaan versieren en een het beeldmateriaal voor een DIY monteren. En wanneer ik dan nog tijd over heb verder gaan met de doelen voor november typen.

En had je aan de wintertijd gedacht?
Lekker een 1 uur langer slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.