Wat een week: Herfstbloemen

In de herfst hebben wij meestal wel bolchrysanten in de tuin staan. Voor mij zijn dit dus echt herfstbloemen. Hier haalde ik voor de DIY’s van afgelopen week dan ook veel inspiratie vandaan.

zondag-23-oktober-weekoverzicht-herfstbloemen

Ik begon de week met het laten zien hoe ik 2 gips bloemen aan de hand van echte bloemen tot herfstbloemen verfde. Een werd een oranje bolchrysant en de ander een aster. Ook maakte ik er nog een gouden hartvormige fotolijst bij. Wat zo bij elkaar een mooi herfst effect geeft.

gips-bloemen-fotolijstje

Toen ik toch eenmaal met bloemen bezig was, leek het mij ook leuk om van dennenappels dennenappelbloemen te maken. Dit door de onderkant van de dennenappels te verven en ze vervolgens bij elkaar in een mooie mand te leggen.

dennenappelbloemen-in-een-mand

Woensdag liet ik in een Action kerst shoplog zien wat ik voor kerst DIY spulletjes gekocht had. Hier ga ik vanaf november mee aan de slag.

action kerst shoplog

 

Bij het inpakken deze week een idee voor hoe je op een leuke manier theezakjes kun versturen/cadeau geven. Ik liet namelijk zien hoe je hier een mooie theepot met bloemen voor kunt maken om theezakjes in te doen. Leuk voor een snailmail of swap om zo een kleinigheidje op een grappige manier te verpakken.

inpakken-speciaal-theepot met bloemen

En bij een lekker kopje thee kan een cakeje natuurlijk niet ontbreken. Zeker deze gemakkelijk en snel te maken mokcake appel kaneel & choco uit de magnetron. Dus geen half uur of nog langer wachten tot de cake in de oven klaar is, maar een paar minuten in de magnetron. Daarna er misschien nog een toef slagroom bovenop en heerlijk smullen uit een mok.

mokcake appel kaneel en choco

Heb jij met de herfst graag bloemen in huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.