Wat een week: Herfstdecoratie

Afgelopen week liet ik je zien hoe je herfstdecoratie kunt maken en op een leuke manier kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als onderdeel van een herfststukje of om cadeautjes mee te versieren.

zondag-16-oktober-weekoverzicht herfstdecoratie

Ik begon de week met het laten zien hoe ik een schilderij met herfstblad maakte. Hierbij gebruikte ik dep en stempel technieken. Zo’n schilderij is vervolgens leuk te gebruiken als achtergrond voor een herfststukje.

schilderij-herfstblad-met-decoratie

Dinsdag kreeg ik telefonisch de uitslag van de immunoloog te horen. Dit vertelde ik op woensdag. Er kwam weer niks uit de testen en het advies is om na 10 jaar zoeken de zoektocht misschien maar eens te gaan staken. Om vervolgens nog eens naar een vorm van revalidatie te kijken. Bij mij kan het er eigenlijk alleen niet in dat ik klachten heb zonder dat er een oorzaak is. (Deze is alleen nog niet gevonden, als dat al ooit gaat gebeuren.)

Want afgelopen donderdag op vrijdag had ik het ’s nachts ook weer eens echt niet lekker zitten. Ik dacht dat ik flauw zou vallen, maar naar een paar minuten flink zweten (Mijn nachthemd was echt nat.) voelde ik mij toch weer wat lekkerder. De hele vrijdag heb ik alleen last gehad van verzuurde kuiten en voelde ik mij zo ook niet helemaal lekker.

Hoe je op een andere manier herfst in huis kunt halen, is door zelf herfstbladeren te vouwen. Dit kan is hele traditionele herfstkleuren, maar je kunt ook voor totaal andere kleuren gaan. Leuk als ondergrond voor een herfststukje of je versierd er cadeautjes, kaarten of herfstsnailmails mee.

herfstblad

Bij het inpakken liet ik zien hoe je met herfstdecoratie de cadeauverpakking kunt op leuke. Hierbij gebruikte ik het herfstblad, maar ook paddenstoelen en eikeltjes. Uitleg van deze laatste 2 volgen nog.

inpakken-speciaal-met herfst decoratie

En gisteren liet ik als recept nog lekkere, snel te maken kaneelvlinderkoekjes zien. Dit is weer een bladerdeeghapje, maar die zijn gemakkelijk en snel gemaakt. Hierdoor duurt het niet lang voor je lekker op de bank kunt genieten van een heerlijk koekje. (Of misschien wel een paar meer.)

kaneelkoekjes-klaar

En nu weer druk aan de slag met het verwerken van het materiaal voor de blogsposts van de komende 2 weken. (Gelukkig heb ik hiervoor de foto’s en films een keer al gemaakt.)

2 reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.