Wat een week: Het was feest

Afgelopen week was ik jarig. Op mijn verjaardag was het nog meer feest ik maakte de winnaars van de winactie suzancreatiefdivers.nl bestaat 1 jaar bekend. Verder moest ik bijkomen en had ik last van het warme weer. Ook werd ik gebeld voor een afspraak bij het B12 institute.

Het was feest

Op Maandag ging ik mijn B12 injectie halen. Daar kreeg ik te horen dat ik nog 4 injecties heb. (Dat is genoeg voor 1 maand.) Dus ’s middags naar Lelystad bellen voor een herhaal recept. Toen kreeg ik aan de telefoon te horen dat mijn behandelende specialist daar niet meer werkte. De hele afdeling was daar weg. Vervolgens moest ik naar Amsterdam bellen. Die leggen het verzoek bij de specialist neer en komende week kan ik bellen of het recept uitgeschreven is.

Daarna ging ik verder met het versieren van de 2de brievenbusdoos, zodat de pakketjes op zich al een feest zijn . Ook maakte ik alvast een opzet voor de blogpost voor de bekendmaking van de winnaars. ’s Avonds sloot ik de winactie op YouTube. Vervolgens printen ik de lootjes uit en trok de winnaars. Zo kon ik de blogpost alvast inplannen.

Deze kwam dinsdagochtend op mijn verjaardag online. Het was dus feest en dat betekend cadeautjes uitpakken. De rest van de rol cadeaupapier waar de cadeautjes mee ingepakt waren kreeg ik ook. (’s avonds had ik ook nog prijs met een 1 euro kraslot. Maar liefs 2 euro. We doen met een verjaardag namelijk altijd ieder een 1 euro kraslot krassen.)

Daarna moest ik nog de beschrijving bij YouTube en de winactie zelf afvullen met de winnaars Dieuwke (blog winnaar) en Alyssa (YouTube winnaar), nogmaals gefeliciteerd. ’s Middags had ik op de bank gelegen en een film gekeken.

Woensdag filmde ik voor een video van komende week. Ook maakte ik nog briefenveloppen voor bij de pakketjes.

Met het beeldmateriaal van woensdag ging ik donderdag alvast aan de slag. En ik maakte de pakketjes verzend klaar.

Vrijdag begon al met warm weer. Dit deed mijn lichaam geen goed. Toch ging ik er even op uit om de winactie pakketjes op de post te doen. Verder monteerde ik een video voor komende week. En maakte ik een begin aan dit weekoverzicht.

Ook werd ik gebeld voor een afspraak bij B12 institute Rotterdam. Er is dus weer een concrete afspraak om verder te kijken wat er met mijn gezondheid aan de hand is. En of de behandeling goed genoeg bij mij aansluit.

Gisteren typte de voice over voor de video die vrijdag monteerde. Vervolgens sprak ik de tekst in. Verder bleef ik vooral binnen, omdat ik door de warmte meer last van mijn lichaam had. ’s Avonds maakte ik dit weekoverzicht af. Daarna monteerde ik de voice over bij de video en begon ik alvast met het typen van de tekst voor bij de video.

Vandaag hoop ik de 2de video voor komende week te monteren. Verder wil ik ook al een begin maken met de blogtekst voor woensdag. En ik hoop dat de temperatuur binnenkort wat omlaag gaat.

Vind jij dit warme weer lekker of zit je dan liever net als mij koel binnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.