Wat een week: Jarig, winactie, dokter & meer

Vorige week zondag vierde ik mijn verjaardag al. Op maandag was ik echt jarig en leek het mij wel leuk een winactie te doen. Deze actie ga ik verlengen. Verderop lees je daar meer over.

Zondag 29 mei

Maandag op mijn verjaardag kwam de snailmail winactie online. De actie loopt trouwens niet vanavond al af, maar bij deze verleng ik de actie tot en met 5 juni.

Snailmail winactie verlengt

De post van woensdag kwam later online deze ging over mijn gezondheid. Eerder die dag was ik namelijk weer eens bij de huisarts geweest. Deze keer voor een verwijzing naar een immunoloog.

De origami uil die donderdag online kwam moest ik woensdag avond nog uploaden. Het had namelijk weer eens tegen gezeten. Op de laptop bleek Movie Maker Live te staan (In plaats van Movie Maker.) en dat ging niet goed met de film omzetten naar video. Toen moest ik op de pc de gesproken tekst opnieuw monteren. (En ik dus later kon uploaden.)

Origami zo Uil blog

Vrijdag vormde de uil onderdeel van inpakken speciaal. Waar ik liet zien hoe je een rond bakje kunt maken. Zo hoeft het inpakken van een kaars of iets anders ronds niet meer moeilijk te zijn.

Uil met rond bakje

Verder deed ik alvast voorbereidend werk voor een dubbele taart. Die ik zaterdag gemaakt heb. (Te lang mee bezig geweest, waardoor ik pijn in mijn lijf kreeg. Dat was iets minder, maar de taart was wel lekker.) De recepten zie je dus vanzelf een keer in het smikkel blog voorbij komen. Net als het roerbak ei met ui & tomaat van gister. Om is een keer iets anders op de boterham te doen wat toch gezond is.

Roerbak ei met ui en tomaat op de boterham

Dat was het, nu weer mijn best doen om de post voor deze week af te krijgen.

En niet vergeten.
Je kunt dus nog tot en met volgende week zondag (5 juni) mee doen aan de snailmail winactie. (Morgen vindt je een sneak preview van de inhoud.)
Hoe je mee kunt doen vind je aan het einde van de post :
Techniek: Tips & Tricks: Snailmail doosje + winactie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.