Wat een week: Kaarttechniek

Afgelopen maandag begon ik met de eerste kaarttechniek. Verder liet ik sterren en een papieren bloem als cadeau en decoratie zien. Daarna sloot ik de week weer af met een lekker recept “kaasbroodjes”. En de spanning voor mijn afspraak bij de immunoloog begint te groeien.

zondag-11-september-weekoverzicht

Deze maand ga ik dus iedere maandag een kaarttechniek uitleggen. De eerste techniek is een schutkaart baby rammelaar. Hierbij creëer je een ruimte om decoratie in te doen. Deze gaat dan op en neer wanneer je met de kaart schut. (De rammelaar hieronder kan dan ook echt rammelen.)

Schutkaart baby rammelaar 300x

Nu de dagen weer korter aan het worden zijn kunnen we allemaal wel lichtpuntjes gebruiken. Hoe beter dan met lucky stars? Zeker als je iemand er een potje vol van cadeau geeft.

lucky-stars-weekoverzicht

Wil je een cadeau een keer anders versieren dan met linten probeer dan deze leuke papieren bloem eens. Zo ziet het er nog lekker zomers uit.

Papieren bloem dichtbij Papieren bloem

Wanneer je zelf een keer broodjes gaat bakken probeer dan ook eens kaasbroodjes. Hiervoor kun je zelfs oude kaas gebruiken.

Kaas broodjes

Verder aan het proberen de blogs voor volgende week al zo goed als af te hebben. Dinsdag heb ik namelijk mijn afspraak bij een immunoloog (Daar ben ik mij ook nog op aan het voorbereiden. Spannend en te warm die dag.) en dan kan het goed zijn dat ik een paar dagen echt moet rusten op de bank. Ik kan dan bijna niks aan mijn blog doen, dus hoop ik genoeg in voren gewerkt te hebben. (Zo niet, dan komen er helaas minder blogs online.)

Wat ga jij komende week met het tropische weer doen?

2 reacties:

    1. Ja leuk he, die baby rammelaar kaart die echt geluid maakt.
      Komende maand komen er nog meer kaarttechnieken online.
      Dankjewel, ik begin wel zenuwachtig te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.